Bodrum Gündem

BODRUM FELAKETİ TBMMDE..

Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Milletvekili Fevzi Topuz bugün TBMMne verdiği soru önergesinde Bodrumda yaşanan sel felaketinin nedenlerini sordu.

BODRUM FELAKETİ TBMMDE..
01.02.2011
0
A+
A-


 

 

 

 

BODRUM FELAKETİ TBMM’DE…

Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Milletvekili Fevzi Topuz bugün TBMM’ne verdiği soru önergesinde Bodrum’da yaşanan sel felaketinin nedenlerini sordu.

Accutane online
buy Viagra Gold
 

Bodrum Gündem Haber

Topuz Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın yanıtlamasını istediği önergesinin yazılı olarak cevaplandırılmasını istedi. Önceki gün Bitez ve Ortakent’te incelemelerde bulunan Topuz, Ankara’ya gider gitmez, TBMM’e Başbakan Erdoğan tarafından yanıtlanmak üzere soru önergesi verdi.


CHP Muğla Milletvekili Fevzi Topuz “Selin, Bitez ve Ortakent-Yahşi  beldelerinde  büyük çaplı maddi hasara neden olduğunu, 500′e yakın ev ve iş yeriyle sağlık ocağı ve belediyeyi su bastığını, sahilde  bulunan 100′e yakın otel ve pansiyonun zemin katları sel suları nedeniyle kullanılamaz hale geldiğini anlattı.


Topuz önergesinde “Bodrum′un Bitez beldesinin büyük bölümüne, selin yol açtığı zarar nedeniyle elektrik verilemediğini ve  Bitez′de köy içinde yaşayan vatandaşlar pencerelere çıkarak yetkililerden yardım istediğini selde bazı yollar ve köprülerin de zarar gördüğünü dere ağızlarında bağlı çok sayıda tekne sel sularına kapılarak denize sürüklendiğini de belirtti.


Topuz önergesinde şu soruları yöneltti .


Bölge halkımızın mağduriyetinin giderilmesi ve zarar tespitini ne zaman yapacaksınız?


Afet kapsamına bu bölgeyi ne zaman alacaksınız?


Taşkının sebebi nedir?


Bu bölgemizin altyapısı, kanal, köprü, regülatör vb. neden çalışır duruma değildir?


Plavix buy online Altyapısı yetersiz ise taşkını engelleyen yapı neden kurulamamaktadır? 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.