Bodrum Gündem

NIKE HALI SAHA LİGİ MAÇLARI BAŞLIYOR

Türkiye Futbol Federasyonu ve Nike Firmasınca düzenlenen Nike Halı Saha Ligi 2011 karşılaşmaları 62 İl ve 8 İlçe olmak üzere toplam 70 yerleşim merkezinde, 100 ayrı sahada gerçekleştirilecek.

NIKE HALI SAHA LİGİ MAÇLARI BAŞLIYOR
02.02.2011
0
A+
A-

 


Order Clonidine Online  


 


NIKE HALI SAHA LİGİ MAÇLARI BAŞLIYOR


 


 


Bodrum Gündem Haber

Türkiye Futbol Federasyonu ve Nike Firmasınca düzenlenen “Nike Halı Saha Ligi” 2011 karşılaşmaları 62 İl ve 8 İlçe olmak üzere toplam 70 yerleşim merkezinde, 100 ayrı sahada gerçekleştirilecek. Lige, 15-18 yaş kategorisinde 32, 19-35 yaş kategorisinde 32 takım olmak üzere toplam 64 takım katılacak.


 


Bölgemizde, Muğla merkezde ve Bodrum’da gerçekleştirilecek olan Nike Halı Saha Liginde saha maçları 12 Mart-01 Mayıs 2011 tarihleri arasında oynanacak. Saha finallerinin ardından Bölge ve Süper Bölge birincilikleri ile devam edecek olan organizasyon İstanbul’da oynanacak olan final müsabakaları ile son bulacak. Toradol without prescription


 


Nike Halı Saha Liginde takımlar 2010 yılında olduğu gibi 6 asil 2 yedek olmak üzere toplam 8 kişiden oluşacak. Gruplar 4 takımdan oluşacak olup her takım 3 müsabaka yapacak ve her gruptan birinci ve ikinci sırayı alan 2 takım eleme maçlarına katılmaya hak kazanacak. Eleme maçları, tek maç eleme usulü oynanacak olup beraberlik halinde penaltı atışları yapılacaktır. Grup müsabakaları 15’er dakikalık 2 devre halinde oynanacaktır.


 


order citotec

07.02.2011 tarihinden itibaren www.nikefootball.com adresine girerek ön kayıt formunu eksiksiz dolduran katılımcılar 14.02.2011 tarihinden itibaren Nike Halı Saha Ligi kayıt noktasına gidip 80 TL takım katılım bedeli ödeyerek başvurularını yapabilecekler. Türkiye Futbol Federasyonu bu lige katılacak olan tüm oyunculara Herkes İçin Futbol (HİF) lisansı çıkaracaktır. 2009 ve 2010 yıllarında HİF lisansı çıkartan oyuncuların ve TFF’de lisanslı amatör ve profesyonel futbolcuların HİF lisansı çıkartmalarına gerek yoktur. HİF lisansları 3 yıl geçerli olacak olup HİF lisansı için ayrıca bir ücret ödenmeyecektir.


 


Bodrum’da geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Freekick halı sahada oynanacak olan Nike Halı Saha Ligi takım kayıtları Bodrum Ticaret Odası tarafından yapılmaktadır. Konu ile ilgili bilgi almak isteyenlerin veya kayıt yaptırmak isteyenlerin Bodrum Ticaret Odası Halkla İlişkiler Servisine müraacat etmeleri gerekmektedir.


 


Takımların fikstürdeki yeri, oynayacağı rakip, saha ve maç saatleri gibi bilgiler 10 Mart 2011 tarihinden itibaren www.nikefootball.com ve www.bodto.org.tr adresinden öğrenilebilecektir.


 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.