Bodrum Gündem

Açlık Grevindeki İşçiler Hastaneye Kaldırıldı..

Geçtiğimiz hafta CHP ve STKlar tarafından gündeme gelen ve 4 aydır maaşlarını alamayan 60 işçinin başlattığı açlık grevinde bir işçi fenalık geçirerek hastanelik oldu.

Açlık Grevindeki İşçiler Hastaneye Kaldırıldı..
04.02.2011
0
A+
A-

 


 


buy strattera  


buy Baclofen online Açlık Grevindeki İşçiler Hastaneye Kaldırıldı…


Geçtiğimiz hafta CHP ve STK’lar tarafından gündeme gelen ve 4 aydır maaşlarını alamayan 60 işçinin başlattığı açlık grevinde bu sabaha karşı bir işçi fenalık geçirerek hastanelik oldu.


Bodrum Gündem Haber


Naylon çadırlarda açlık grevine başlayan işçilerden Rıza Canatan ambulans ile Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. İşçinin hayati tehlikeyi atlatamadığı, açlık grevinin ise yarın akşam saatlerinde sona erdirileceği belirtildi. Yalıkavak Gökçebel’deki yapımına 5 ay önce başlanan ve 22 lüks villanın inşaatını yapan, Efe Toplu Konut Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin şantiyesinde çalışan 170 işçiden 60’ı  4 ay boyunca alamadıkları toplam 470 bin lira için geçtiğimiz pazartesi günü açlık grevi başlatmıştı.


Üç gündür devam eden açlık grevinde bazı işçilerin fenalaşmaya başladı. Fenalaşan 33 yaşındaki evli ve iki çocuk babası Rıza Canatan arkadaşlarının çağırdığı ambulans ile Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Valtrex cheap


Canatan’ın sağlık durumunun ağır olduğu ve yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındığı belirtildi. Canatan’ın hastaneye getiren arkadaşlarından İdris Danışlı “60 işçimiz açlık grevini sürdürürken her an ona yakın işçi fenalaşarak hastaneye kaldırılabilir, bu nedenle şantiyeye yakın bölgede ambulans ve doktor bekletiyoruz. Zaten 4 aydır aç olan işçiler ölümü göze aldılar  ve açlık grevini başlattılar, paralarını almadan eylemlerine son vermeyecekler ancak açlık grevini yarın sona erdirerek farklı bir eyleme geçeceğiz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.