Bodrum Gündem

AKP Gençleri Seçim Stratejilerini Tartıştı..

AKP Gençlik Kolları yeni İlçe Binasında bir araya geldi. Katılımın yüksek olduğu toplantıya AKP Milas Gençleri de 45 kişi ile katıldı.

AKP Gençleri Seçim Stratejilerini Tartıştı..
04.02.2011
0
A+
A-

 


  buy doxycycline


 


AKP Gençleri Seçim Stratejilerini Tartıştı…


AKP Gençlik Kolları yeni İlçe Binasında bir araya geldi. Katılımın yüksek olduğu toplantıya AKP Milas Gençleri de 45 kişi ile katıldı.


Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem


Milas AKP Gençlik Kollarının da katıldığı tanışma ve dayanışma toplantısında seçim stratejileri ve gençlerin seçimlerdeki görevleri konusunda siyasi eğitim verildi. AKP’nin yeni ilçe binasında yapılan toplantıya 100’ün üzerinde genç katıldı. İlçe Başkanı Yılmaz Algül tarafından bölgeye yapılan çalışmaların anlatıldığı toplantıda, ilçe başkanı Algül 2011 seçim stratejileri konusunda da eğitim verildiğini kaydetti.


Gençler ile bu günü değil, 2023 yılı için stratejiler belirliyoruz…


Algül son birbuçuk ay içinde yeni bir yönetim için çalışmalarının tamamlandığını ve Bodrum’un sorunlarıyla ilgili çalışmaların projeler bazında olmak kaydıyla devam ettiğini ifade ederek “Bütün Bodrum’daki vatandaşlarımızın talepleri bizim için baştan beri söylediğimiz gibi emir olarak kabul edilmektedir. Bu çalışmalarımız nezdinde de Bodrum merkez ve beldelerimizde de çok ciddi şekilde gençlerimizden talep gelmiştir. Daha önce de söylediğim gibi son 6 ay içerisinde bin 500’e yakın üye kaydımız, artı olarak hanemize yazılmıştır. Üye kayıt sayımız 4 bin 500’lere ulaşmıştır. Bu çalışmalar nezdinde de ciddi şekilde, geçlik kolları 500’e yakın üye kaydetmiştir. Bu gün sizin de gördüğünüz gibi bu akşam gençlik kollarımız hem partimizi ziyaret etmişler, hem de bizleri onurlandırmışlardır. Paylaşımlarda bulunacağız.  Bodrum için ne yapabiliriz, nasıl çalışmalar için de olabiliriz? Tartışacağız” dedi. Toplantı gündeminin daha çok kaynaşma, bir arada olma, Bodrum için çalışmaların, teşkilatlanmaların ve seçim hazırlıklarının neler olacağı konularını içerdiğini sözlerine ekledi.







buy Kamagra online


Bodrum’da ihmal edilmiş gençlerimiz var, sahip çıkacağız…

AKP Bodrum İlçe Gençlik Kolları Başkanı Erdal Aşğa ise toplantı konusunun belde geçlik kollarını bir araya toplamak olduğunu belirterek “Seçim öncesinde güzel bir çalışma yapmaya hazırlık, kaynaşma, dostluğumuzu pekiştirmek ve daha aktif, daha güçlü seviyelere gelmek için çalışma yapmaktır. Bodrum’da ihmal edilmiş bir gençlerimiz var. Onları arayıp bulmak, geçliğin sıkıntılarını dinlemek, burada belde gençlik kolları temsilcileriyle beraber onların sıkıntılarına çareler arayarak arkalarında olduğumuzu belli etmek. Amacımız bu” dedi. Turgutreis, Yalıkavak, Gümüşlük, Konacık, Bitez, Gündoğan ve  Ortakent belde gençlik kolları başkanları ile beraber ayrıca Milas Gençlik Kolları başkanı da toplantıya misafir olarak katıldığını da söyleyen Aşğa  “Bizim kapımız herkese açık. Bizim toplantılarımız da herkese açık. Biz herkesi partimize bekliyoruz.  Çünkü biz hizmet için varız ve yolumuza devam edeceğiz. Biz doğu-batı ayırımı yapmadan yolumuza durmadan devam etmek amacıyla çıktık ve çok şükür bir yerlere geliyoruz. Tabii ki amacımız daha güzel yerlere gelmek” dedi. order cheap Cialis



Kıyı şeridindeki CHP, MHP ve DP zihniyetini değiştireceğiz…

Milaslı gençler 45 kişilik bir grup ile sloganlar atarak ilçe binasına giriş yaptılar. Milas AKP Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Akçadağ ise Milas’ta esnaf olarak çalıştığını ve genel merkez tarafından verilen Milas Gençlik Teşkilatı başkanlığını yürüttüğünü söyledi. Daha kalabalık olarak gelmek istediklerini ancak acrle ile ancak bukadar toplanabildiklerini ifade ederek “Bodrum, Milas ve benzeri bölgelerde, özellikle tek kale maçlar yaptığımız kıyı şeridinde, artık çift kale maçlar yapılan eşit güçlerin mücadele ettiği bir hale getirmek için çalışacağız. Artık CHP, MHP ve DP zihniyetini değiştirerek AK Parti zihniyetini yaygınlaştırmak için çalışacağız. Bodrum’daki bu toplantımızda da tanışıp kaynaşarak güç birliğini oluşturacağız” dedi. Ayrıca yeni ilçe binasına gelerek, yeniden başkan olan ilçe başkanına manevi bir destek vermek amacı ile ziyarette bulunduklarını kaydetti. Muhammet Akçadağ birlik ve beraberlik anlayışlarını daha da pekiştirmek için geldiklerini Bodrum’da ve bölgedeki oylarını gözle görülür bir şekilde artıracaklarını da sözlerine ekledi.




Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.