Bodrum Gündem

GÜLLÜK BELEDİYE BAŞKANI KAYRAKÇI GÖREVDEN ALINDI..

Güllük beldesinin Cumhuriyet Halk Partili Belediye Başkanı Veteriner Hekim Aytunç Kayrakçı, görevden alındı.

GÜLLÜK BELEDİYE BAŞKANI KAYRAKÇI GÖREVDEN ALINDI..
04.02.2011
0
A+
A-

 


 


 


 


 


 


Premarin 0.625mg Valtrex online  


GÜLLÜK BELEDİYE BAŞKANI KAYRAKÇI GÖREVDEN ALINDI…


Güllük beldesinin Cumhuriyet Halk Partili Belediye Başkanı Veteriner Hekim Aytunç Kayrakçı, görevden alındı.
Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem
Güllük Belediye Başkanı Aytunç Kayrakçı İçişleri Bakanlığı’nın Muğla Valiliği’ne gönderdiği yazılı talimat ile görevden alındı. Başkanın görevden alındığı bilgisi ulaştığında telefon ile bilgi alan Bodrum İlçe Başkanı Durmuş Ali Öztürk Kayrakçı’yı telefon ile arayarak geçmiş olsun dileklerini ileterek konu hakkında bilgi aldı. Alınan bilgiye göre İmar ve Plan tadilatlar ile ilgili olarak bir şikayetin sözkonusu olduğunu ve soruşturma sürecinde görevden açığa alındığı bilgisinin sözlü olarak yapıldığını, gün içinde de tebligatı almaya gideceğini söyledi. Hukuksal olarak gereğinin yağılacağını dile getiren Kayrakçı’nın bu konuda daha önce açılmış bir davasının olmadığı bilgisine ulaşıldı.  



 FOTOĞRAF : www.bodrumgundem.com ARŞİV


 

Bodrum CHP İlçe Başkanı Durmuş Ali Öztürk görevden almaların artık sıradan olaylar haline geldiğini kaydederek “Bu tamamen AKP’nin Cumhuriyet Halk Partili belediyelere karşı açıkça yaptığı bir sindirme politikasıdır. Dikkat ediniz bölgesinde sevilen, hizmet veren çağdaş ve Atatürkçü Başkanlar her zaman baskı altında tutuluyorlar. Bu da onlardan birisidir. Daha önce de Yalıkavak Belediye Başkanımız da anlaşılamayan nedenlerden dolayı görevden uzaklaştırıldı. Biz CHP olarak hukukun üstünlüğüne inanan insanlarız. Hukuk haklı olanın yanındadır. Burada da hukuk gereğini yapacaktır” dedi.
buy generic Valtrex

 


Aytunç Kayrakçı Kimdir…


Öğretmen İsmet Kayrakcı ve hemşire Ummahan Kayrakcı′nın iki erkek çocuğundan büyüğü olarak 5 Ağustos 1971 senesinde Milas′ta dünyaya geldi.


Sırasıyla Devrim İlkokulu ve Sakarya İlkokulu′nda ilköğrenimini, Milas Ortaokulu ve Milas Lisesinde orta öğretimini tamamladı.


Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veterinerlik Fakültesini 1997 senesinde tamamlayarak veteriner hekim oldu. Özge Özgül ile evli olan Kayrakçı’nın biri kız diğeri erkek ikiz evlatları var. Kayrakçı iyi derecede İngilizce biliyor. 2004-2009 yılları arasında belediye meclis üyeliği de yapan Kayrakçı, 29 Mart Yerel seçimlerinde CHP’den Belediye Başkanı seçildi.


 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.