Bodrum Gündem

Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Kuruluş Yemeğinde Buluştular..

Bodrum Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası üyeleri, TÜRMOB Genel Başkanı Nail Sanlının da katılımı ile kuruluş yemeğinde buluştular.

Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Kuruluş Yemeğinde Buluştular..
07.02.2011
0
A+
A-

 


 


 


Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Kuruluş Yemeğinde Buluştular…


 


Bodrum Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası üyeleri, TÜRMOB Genel Başkanı Nail Sanlı’nın da katılımı ile kuruluş yemeğinde buluştular.


 


Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem


Bodrum Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası, Azka otelde  “Dayanışma ve Birlik” temalı yemek düzenledi. Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB) Genel Başkanı Nail Sanlı’nın da katıldığı yemeğe, Bodrum Belediye Başkan Vekili: Hüseyin Yıldızhan, Bodrum Vergi Dairesi Müdürü Şebnem Tokbay, Bodrum Malmüdürü Hüseyin Görür, SGK Bodrum Şube Müdürü Recai Dedebar, İzmir SMMM Odası Başkanı Feyzullah Topçu, İzmir SMMM Odası YK üyesi Ali Yenidoğan, Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon, Bodrum Şoförler Odası Başkanı Aytekin Çanakçı, Bitez Belediye Başkanı İbrahim Çömez ve yaklaşık 5 yüz oda üyesi katıldı. Gecenin sunumunu Özgür Bilsel yaptı. Muscle Relaxant




Bodrum Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Mustafa Uslu tarafından yapılan açış konuşmasında ulusal egemenliğin savunucusu olduklarını vurguladı. Uslu “1990 yılında Türkiye serbest muhasebeciler mali müşavirler ve yeminli mali müşavirler odalar birliği TÜRMOB kuruldu. Türkiye genelinde 73 serbest muhasebeci mali müşavirler odası ve 8 yeminli mali müşavirler odasından oluşan 83 bin kişilik büyük bir meslek camiasıdır. Atatürk ilke ve devrimlerini özümsemiş, cumhuriyetin çok yönlü kazanımlarının hak ve sorumluluklarının bilincinde olan üretken ve çağın gerektirdiği beceri ve bilgilerle donatılmış demokrasiden ödün vermeyen sağlam değer yargılarını benimseyen ve bu uğurda mücadele eden, TÜRMOB camiasını oluşturan, serbest muhasebeci mali müşavirler ve yeminli mali müşavirler ulusal egemenliğimizin her zaman kararlı savunucularıdır.” dedi.

 


buy Ventolin

Gecede, Bodrum SMMM Oda Başkanı Mustafa Uslu, TÜRMOB Genel Başkanı Nail Sanlı ′ya plaket verdi. Müteşebbis Heyetini oluşturan Feridun Katar, Ertuğrul Özer, Sayim Keskin, M.Ali Öztaşkın ve Fatma Çırakoğlu’na da plaketlerini Genel Başkanı Nail Sanlı verdi.


Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon′da destek ve katkılarından dolayı plaket alanlar arasındaydı. Kocadon’un plaketini Bodrum SMMM Odası Başkanı Mustafa Uslu verdi.


Genel Başkan Ortadoğu Gündemine Dair Konuştu…


TÜRMOB Genel Başkanı Nail Sanlı’da gecede bir konuşma yaptı. Bodrumlu SMMM Odası üyelerine seslenen Genel Başkan Sanlı “Bu yemekler bu düzenlemeler bizim camiamızda çok yakından ilgi görür ve her odamızda üyelerimiz tarafından önemli katılımlarla gerçekleştirilir. Günümüzde hem ülkemizde hem dünyada, çok sıcak ve hararetli günler yaşıyoruz. Tunus’ta bunalımdan yakarak başlayan bir olayda büyük bir sıkıntı yaşanmaya başlanmış ve Arap ülkelerine sıçramaya başlamış bu olaylar, oradan Ürdün′e, Ürdün′den Mısır′a son derece bizi endişeye sevk edecek hararetli ve sıcak günler yaşamaktayız. Umarım baskı ve zulüm altından yaşayan bu halkların bu çıkışları ve bu haykırışları bir son bulur onlarda bir an önce mutlu ve hak ettikleri yaşama kavuşurlar.” dedi.


 

order Nolvadex

Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik ruhsatını hak edenlere, ruhsatları Genel Başkan Nail Sanlı ve protokol tarafından verildi. Yıldıray Ergene, Gülay Atalay, Ali Günen, Birgül Atasoy, Mustafa Top Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik ruhsatlarını aldılar.



Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.