Bodrum Gündem

Başkanlara Güveniyorum..

11.02.2011
0
A+
A-

DEĞERLİ Gündem okurları,GÜNDEM Bodrumu sel aldı,hani Ümit Tokcanın harika sesiyle okuduğu ÇARŞAMBAYI SEL ALDI türküsü var ya, bana hemen bunu anımsattı.

 


 


 

Eskilerde de Çarşamba nehri taşar ve etrafını seli alıp götürürmüş.Bundan esinlenerek bu türkü bestelenmiş.
misoprostol buy online

 


Şimdi ben sevgili Fatih Bozoğlu kardeşimden rica ediyorum,buna benzer bir güfte yarışması açıp Bodrumu Sel Aldı ile başlayan veya bu felaketi anımsatan bir güfte yarışması yapsın.İnanıyorum ki bayağı ilgi çeker ve de ileriki yıllarda bu türkü halinde söylenir ve de” yahu yıllar evvel Bodrum′da da sel olayı oluyormuş vah vah,çok şükür artık bu gibi olaylar hiç yok “diye Bodrum′lular konuşup dururlar.


 


Şimdi yıllar sonra bu sel olaylarının kalacağını nereden biliyorsun, bu olaylar yıllardır devam edip duruyor,böyle de gider diye düşünebilirsiniz. Doğrudur bizde bu tip olayların üzerine gidilmez ve de düzelmeden yıllar boyu sürüp gider. Amma ben genç,yakışıklı,medeni,vizyon ve karizma sahibi,sözünün eri ve de özbe öz Bodrum′lu kardeşim, Sn.Başkanımız Mehmet Kocadon′a güvenerek, ileriye dönük bu sözleri yazdım. Söz gider,Yazı kalır derler, aman Sn.Başkan beni mahcup etme,yoksa ileriki yıllarda Bodrum′da, her yağmur′da SEL BASMA olayı devam ederse beni tefe koyarlar. Ben bir yerlere kaçar kurtulurum da………


 


Ben şahsen denizin dibinde olan Bodrum′da, gelişen son teknolojilerden sonra, tufanda yağsa sel olayına kesin çare bulunabileceğine inanıyorum, yeter ki bu iş kafaya konsun. Kesin 1 yıllık bir çalışma ile çare bulunur. Tabii bu Bitez, Ortakent, Gündoğan içinde geçerli. Çünkü sel aldı mı götürüyor, önünde durmak imkansız. Milyonlarca paralar harca, sonra bir sel alsın götürsün.Çok yazık oluyor,çok.


 


Bu gibi olaylar halkın, yönetimlere olan güvenini de sarsıyor. İşte bence en önemlisi bu,halkın güvenini kaybettin mi, insanının gücünü de kaybettin demektir. Bence en acı ve de önemli kayıp da budur.


  Xenical 120 mg


Bu olaya Sn.Başkanın ve de belde başkanlarının dikkatle eğileceğine, yapılacak çalışmalarla halkın da desteği alınarak en kısa dönemde çare bulacaklarına inanıyorum. Yeter ki karar versinler ve inansınlar, ben başkanlarıma güveniyorum.


 


Bu seller dolayısı ile zarar gören halkımıza, esnafımıza geçmiş olsun dileklerimle,Siz Gündem okurlarına sağlıklı günler diliyorum.HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN.


 


order Strattera

SAYGILARIMLA.


 


MUSTAFA KEMAL ULUSU

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.