Bodrum Gündem

Bundan Daha Açık Bir Mesaj Olamaz..(VİDEO HABER)

Bodrumda geçtiğimiz hafta meydana gelen sel felaketinde, iyi bir sınav veren ve taktir gören Milliyetçi Hareket Partisi Bodrum İlçe Başkanı Asım Başaran Golf konusunda Baro Başkanı Gürkan tarafından açılan davayı desteklediklerini ifade etti.

Bundan Daha Açık Bir Mesaj Olamaz..(VİDEO HABER)
14.02.2011
0
A+
A-

 


 


 


 


Ortakent Geçmiş Dönem Belediyesinin İhmalinin Bir Sonucudur.


Bundan Daha Açık Bir Mesaj Olamaz…


Bodrum’da geçtiğimiz hafta meydana gelen sel felaketinde, iyi bir sınav veren ve taktir gören Milliyetçi Hareket Partisi Bodrum İlçe Başkanı Asım Başaran Golf konusunda Baro Başkanı Gürkan tarafından açılan davayı desteklediklerini ifade etti.


Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem


Sel mağdurlarına geçmiş olsun diyerek başladığı konuşmasında, geçmiş dönem Ortakent, şimdi ise Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’a da gönderme yapan Başaran “Bu sel felaketi bize herkese şunu gösterdi ki ; eğer bir konuda alt yapıyı tamamlamaz iseniz, eksikleriniz gelip size gerçekleri çok acı bir şekilde hatırlatır. 1999 yılında belediye olmuş olan Otakent-Yahşi beldesinde bu güne kadar yapılmamış olan alt yapıların, derelerin ıslahlarının yapılmamış olması bu konuda çok net bir şekilde ihmalin faturasını ortaya koymuştur. Daha bundan açık bir mesaj olamaz. Ortakent-Yahşi halkı 2009’un Mart’ında yetkiyi MHP’nin belediye başkan adayına ve kadrolarına verdi.  O günden bu yana aynı zamanda derelerin ıslahı da bir nevi planlama çalışması içerisindedir. DSİ ile koordineli çalışmak zorundasınız. Bununla ilgili çalışmalara hızlı bir şekilde başladık. Bu gün itibarı ile MHP’nin Konacık Belediyesi bir daha böyle bir sel felaketi olduğunda insanların zarar görmemesi için, insan unsuruyla yapılabilen bütün tedbirleri almaya başlamıştır. Parti olarak, genel merkez olarak, ilçe teşkilatı olarak tüm bu çalışmaların arkasındayız” dedi.

Natrexone without a prescription

MHP Muğla Milletvekili Prof.Metin Ergun’un TBMM’de bir önerge verdiğini de söyleyen Asım Başaran birlikte ve dayanışma içinde hizmet edileceğini kaydetti. Başaran “Bitez beldesi de meydana gelen mağduriyetlerde, elbette ki farklı farklı partilerden olabiliriz. Ama bu mağduriyettir, bu doğa olayıdır.  Hepimiz birbirimize yardımcı olacağız. Bu bir insanlık görevidir, bundan dolayı takdir görmek istemiyoruz. İster siyasi bir kimliğimiz olsun, ister olmasın, kendine saygısı olan, topluma saygısı olan her insanın insanlık görevi olarak imkanlarının el verdiği sürece herkesin dayanışma içerisine girmesini normal karşılıyorum” dedi.







Yalıçiftlik’te de farklı partiden belediye olmasına rağmen oraya da destek olduk…


Yalı’ya da gidip vatandaşların mağduriyetlerini yerinde incelediklerini kaydeden Başaran “Orada altını çizerek söylüyorum;  Yalı’daki vahamet Ortakent ve Bitez’den aşağıda değildir. Orada çok ciddi tahribatlar olmuştur. Evler boşaltılmaya varabilecek kadar tehlike altına girmiştir. Bununla ilgili bir an önce o derelerin ıslahı ve geçen yağmurun yarattığı tahribatın bir an önce tamir edilmesi gerekiyor. Bu felakette dere ıslahında taş duvar örmenin de yetersiz kaldığını gördük. Mutlaka ve mutlaka perde beton yapılması gerekiyor. Selin şiddetiyle duvardaki taşların sökülüp aynı zamanda kanalları tıkadığını gördük. Eğer 21. yüzyılın normlarına göre bir ıslah yapılacak ise mutlaka perde beton olması lazım. Tekrar buradan bunu topluma karşı bir sorumluluk olarak gördüğüm için, bütün yarımadadaki belediye başkanı arkadaşlarımızı bunları hep birlikte yapmaya davet ediyorum. Biz MHP olarak bu birlikteliğe varız. Tüm kamuoyu bilir; daha bu sel felaketi yaşanmadan evvel hem televizyonda hem siz yerel medya aracılığıyla bu tehlikelere vurgu yapmıştık. İnsanları uyarmaya çalışmıştık, hep beraber bu çalışmaları yapmaya davet etmiştik. Israrla bunun üzerinde durduk. Bu sel felaketlerinin bir daha yaşanmaması için işbirliği yapmaya hazırız. Elbette bu bir davettir. Bunu diğer belediye başkanı arkadaşlarımız kabul ederler, etmezler o onların kararıdır. Bütün yarımda nezdinde yapılacak alt yapı çalışmalarında biz ortak çalışmaya varız” şeklinde ifade etti.


Seçim Çalışmaları… buy Colchicine


Türkiye’nin Genel Seçim sürecine girdiğini ve MHP’nin de bu konuda seçim startını verdiğini söyleyen Asım Başaran “Türkiye’nin tüm sorunlarını kapsayacak bir seçim beyannamesi hazırlamış ve 28 Ocak’ta Türk kamuoyuyla bunu paylaşmıştır.  Bizler de hem seçim sandıklarında görev alacak arkadaşlarımız , hem de seçim komisyonlarında olacak görevlilerimizin çalışmalarını tamamladık. Bununla ilgili de sahaya atılmaya başladık.  Çalışmalarımızı da bu yönde sürdürüyoruz” şeklinde açıkladı.  


Seçim sloganı “SES VER TÜRKİYE”…

misoprostol online

MHP İlçe Başkanı Kuzey Irak’ta Türk askerinin başına çuval geçirilme hadisesini unutmadıklarını, vatanseverler olarak onun mutlaka karşılığının alınmasını, görmeden bu dünyadan giderlerse, gözlerinin arkada kalacağını ifade etti. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Hatay konuşmasında Arapça hitap etmesi konusunda Yugoslavya örneğini de vererek sert bir şekilde eleştirdi. Başaran “Sayın Başbakan Türkiye’de 36 etnik gruba sürekli vurgu yaparak  Türk kimliğini zayıflatmak istiyor. Her önüne geldiği yerde Türk kimliğine saldırıda bulunmak istiyor. Eğer etnik kimliklere vurgu yaparsanız çok geriye girmenize gerek yok Yugoslavya örneği ortadadır. Büyük bir lokmayı tek başınıza yutamazsınız ama, parça parça bölerseniz hepsini yutarsınız.  Türkiye’nin kendi siyasi iktidarlarının istikbali açısından, Sayın Başbakan Türkiye’nin milli birliğini dinamitliyor” dedi.


Özellikle Ege Bölgesinde ve Akdeniz Bölgesinde yaşayan insanlara yaklaşımları konusunda eleştiren Asım Başaran, turizmcilere bu kadar fırça atmaları  ve bugün yeni gündemde 10 yıl polislik yapıp askerlikten muaf olan insanlara “ hadi yırttınız” diye argo bir kelime kullanmasını kınadığını söyledi. MHP İlçe Başkanı Asım Başaran “Bu milletin bu kadar genleriyle oynayıp, değerleriyle oynayıp  ondan sonra da bu milleti çok suni şeylerle kandıramazsınız. Onların mumu yatsıya kadar yanar ve yatsı vakti gelmiştir. Türk milleti onları yadsıyacaktır” diyerek sözlerini bitirdi.


ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.