Bodrum Gündem

CHP Kadınları Sokak Sokak Çalışıyorlar…(VİDEO HABER)

CHP Kadınlar Kolları üyeleri bir önceki referandumda, yüzde 82 Hayır oyu çıkan Cevat Şakir Mahallesinde yarım ton keşkek pilav dağıttı.

CHP Kadınları Sokak Sokak Çalışıyorlar…(VİDEO HABER)
14.02.2011
0
A+
A-

 



 

CHP Kadınları Sokak Sokak Çalışıyorlar…

Buy Viagra online

CHP Kadınlar Kolları üyeleri bir önceki referandumda, yüzde 82 Hayır oyu çıkan Cevat Şakir Mahallesi’nde yarım ton keşkek pilav dağıttı.


Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem


Bodrum CHP İlçe Örgütü Kadınlar Kolu Başkanı Saime Demirtaş ve 16 CHP’li kadın bir önceki referandumda yüzde 82 hayır oyunun kullanıldığı Cevat Şakir Mahallesi’nde düzenledikleri etkinlikte yarım ton keşkek ve pilav dağıttı. İki saat içerisinde yaklaşık bin 500 kişiye keşkek pilav dağıtan CHP’li kadınlara, CHP İlçe Başkanı Durmuş Ali Öztürk’te destek verdi. Plavix buy


Bodrum İlçe örgütü kadın kolları tarafından düzenlenen keşkek gününe vatandaşların ilgisi oldukça yüksek oldu.  Etkinliğe CHP Bodrum İlçe Başkanı Durmuş Ali Öztürk, Kadın Kolları Başkanı Saime Demirtaş, Kadın kolları üyeleri ve çok sayıda Bodrumlu katıldı.


Bodrum ve beldelerinde üye sayısını bin 103’e çıkarttıklarını belirten İlçe Kadın Kolları Başkanı Demirtaş  “Düzenlediğimiz mahalle ve semt toplantıları ile iki ayda yaklaşık 15 bin kişi ile buluştuk. 6 bin haneyi ziyaret ederek vatandaşımızın sorununu dinledik. Bugün ise referandumda bizleri yalnız bırakmayarak %82’lik bir ‘hayır’ oyu ile yüksek oranda yanımızda olduklarını gösteren mahalle halkına teşekkür etmek için keşkek günü düzenledik” dedi.


CHP Kadın kolları ev eve dolaşarak 40 yıllık hatır topluyoruz diyerek, evlere bir paket kahvede dağıtıyorlar.


Accutane online

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.