Bodrum Gündem

Başkan Kocadon Esnafı Dinledi..

Bodrum Belediyesi tarafından başlatılan Cumhuriyet Caddesi düzenleme çalışmaları ile ilgili esnafın da fikirlerinin alınması için, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon makamında bir toplantı yaptı.

Başkan Kocadon Esnafı Dinledi..
15.02.2011
0
A+
A-

 


 


Retin-A to sale

order Aciclovir online Başkan Kocadon Esnafı Dinledi…


Bodrum Belediyesi tarafından başlatılan Cumhuriyet Caddesi düzenleme çalışmaları ile ilgili esnafın da fikirlerinin alınması için, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon makamında bir toplantı yaptı.


buy Tadalafil Bodrum Gündem Haber


Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum Belediyesi Meclis Üyeleri Halit Özkaplan, Vedat Bozbey, Hüseyin Yıldızhan ile Cumhuriyet Caddesi esnafının katıldığı toplantıda karşılıklı fikir alışverişi yapıldı.



2010 Aralık ayında başlatılan çalışmalarda, kendilerine hoşgörü ile yaklaşan ve çalışmalarda Bodrum Belediyesi ekiplerine yardımcı olan esnafa, teşekkür ederek konuşmasına başlayan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, “Çalışmalarımız sırasında bize vermiş olduğunuz desteğe, göstermiş olduğunuz hoşgörüye Bodrum Belediye Başkanı olarak çok teşekkür ederim. Esnafımla iç içe çalışmaktan ve bize sahip çıkmanızdan ve rahat çalışmaktan çok memnunum. Biz Cumhuriyet Caddesindeki altyapı çalışmalarını tamamladık ve sıra üstyapı çalışmalarına geldi. Çarşıdaki görüntü kirliliğine de bir son vermek istiyoruz. Görüntü kirliliği konusunda kepenklerle ilgili çalışmalarımız olacak, fakat çalışmalara başlamadan önce sizin de görüşlerinizi almak istedim. Dükkanların dış cepheleri, kepenklerin tek tip olması konusunda hemfikir olalım. Sizin de görüşlerinizi, fikirlerinizi dinleyip masaya yatıralım. Çünkü Bodrum Belediyesi halkıyla, esnafıyla el ele, omuz omuza yürümektedir” dedi ve esnafın görüşlerini dinledi.

Cumhuriyet Caddesi esnafı Bodrum Belediyesi′nin Cumhuriyet Caddesi′nde yapmış olduğu çalışmalardan dolayı memnuniyetlerini Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon′a ileterek, “Dış cephe ve kepenklerle ilgili görüntü kirliliğinde hemfikiriz. Bodrum Belediyesi′nin almış olduğu kararlara da saygılıyız. Çalışmalar konusunda ortak noktalarda buluşacağımız da kesin ve bizim görüşlerimizi dinlemek için makamına davet eden Bodrum Belediye Başkanımız Mehmet Kocadon′a ayrıca teşekkür ederiz” dediler.


 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.