Bodrum Gündem

Mustafa Ataş: Bu bölgelerdeki AKP ile ilgili yanlış algılamayı düzelteceğiz..(VİDEO HABER)

12 Haziranda yapılacak olan Genel Seçimler öncesi, AKP Muğla ve bölgesinde yoğun çalışma başlatıyor. Bu kapsamda, AKP Seçim Koordinasyon Başkanı Mustafa Ataş, Bodrum İlçe Başkanlığını ziyaret etti

Mustafa Ataş: Bu bölgelerdeki AKP ile ilgili yanlış algılamayı düzelteceğiz..(VİDEO HABER)
17.02.2011
0
A+
A-

order Albendazole

 


 


 

 

AKP Seçim Koordinasyon Başkanı Mustafa Ataş, Bodrum İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

AKP Seçim Koordinasyon Başkanı Mustafa Ataş Bodrum’da… purchase Disulfiram


12 Haziran’da yapılacak olan Genel Seçimler öncesi, AKP Muğla ve bölgesinde yoğun çalışma başlatıyor. Bu kapsamda, AKP Seçim Koordinasyon Başkanı Mustafa Ataş, Bodrum İlçe Başkanlığını ziyaret etti


Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem


AKP Seçim Koordinasyon Başkanı Mustafa Ataş, Bodrum İlçe binasında gerçekleşen ziyaretinde, seçim çalışmalarının stratejilerini belirleyeceklerini ve cumartesi günü Marmaris’te gerçekleşecek olan bölge toplantı öncesi, Bodrum İlçe başkanlığını ve diğer ilçeleri ziyaret edeceklerini kaydetti. Ataş “81 ilimiz ve 957 ilçemizdeki merkezlerde yönetim kurulumuzla seçim koordinasyon çalışmalarımızı yürüteceğiz. İlçe teşkilatlarımızla planladığımız çalışmaları yürüteceğiz. 2003 yılından beri genel merkezde seçim koordinasyon merkezini yönettiğim için edindiğimiz tecrübeleri arkadaşlarımızla paylaşıyoruz. Tabiri caizse, seçimi yönetecek arkadaşlarımızı seçimlere hazırlayacağız. İnanıyorum ki Ak Parti’nin 3 dönemi olacak” dedi.




Bu bölgelerdeki AKP ile ilgili yanlış algılamayı düzelteceğiz…


AKP İlçe Başkanı Yılmaz Algül ve yönetim kurulu ile Bodrum için yapacağı özel toplantı öncesi basın mensuplarını bilgilendiren Ataş Bodrum Gündem tarafından sorulan “Referandum’da hayır oylarının fazla çıktığı şehirlerden biri olan Muğla ve özelde Bodrum için bir strateji oluşturacak mısınız?” Sorusuna önce “Belirliyoruz, arkadaşlarımız gereken önlemleri alıyorlar. Türkiye’nin her yerindeki insanların bizim gibi düşünecek gayreti içinde değiliz. Farklılıklarımız ve farklı görüşlerimiz olacaktır. Allah’ta bunu emrediyor. Her yerde yaptığımız çalışmaları burada da yapıyoruz. Bunun dışında buranın özel bir çalışmaya ihtiyacı yok. Bu anlamda da seçmene iletilecek mesaj hangisi, onlar belirlenecek. Doğuda da aynı çalışmaları yapıyoruz”” şeklinde politik bir cevap verdi. Mustafa Ataş, Bodrum bölgesi için özel bir çalışmaya ihtiyaç duymadıklarını da ekleyerek, konuşmasının devamında temel hedeflerinin, ülkeyi yönetmek için iktidar olmak olduğunu belirtti. Ataş “İktidar olmak için de çoğunluğun oylarını almaktır. Bunun için meşru yollar ile meşru zeminde insanlarımıza kendimizi anlatacağız. İnsanların bizi nasıl algıladığını, anladığını öğrenip öyle olmadığını anlatacağız. Biz bu yanlış anlama ve algılamaların düzeltilmesinin gayreti içinde olacağız. Ege sahillerinde çok hayır oyunun çıkmasının nedeni bu yanlış algılamadır. Biz seçmenleri suçlamıyoruz. Belki biz kendimizi iyi anlatamadık” dedi.


Yapılan Anketler % 47 – 48 olarak görünüyor…


DHA’dan Yaşar Anter’in “Genel Seçimlerde AKP’nin alacağı oy oranı ne olacağı konusundaki öngörünüz var mı?” sorusuna,  bu sorunun çok sorulduğunu ve oy oranı ile ilgili olarak, seçim öncesinde her parti gibi, AKP’nin de anketler yaptırdığını söyleyen Ataş, “Yaptığımız anketlerde, % 47- 48′ ler seviyesinde bir oy oranı olduğunu görüyoruz. Bizim yaptığımız çalışmalar sonucunda birebir 49-50 milyon seçmene ulaşmak amacındayız. Milletimizin desteği ile AKP yeniden tek başına iktidar olacaktır” dedi.


Kirli siyaset yapanları uyarmak bizim görevimiz olacak… Propranolol best prices


Türkiye geçmişte kirli ve kavgalı siyasetten hiçbir şey kazanmadığını, yükselen tansiyonu düşüren taraf olmaya dikkat edeceklerini vurgulayan Ataş; ”AKP olarak kirli siyaset yapmayacağız. Söylemlerimiz de kavgaya yönlendirici konuşmalar olmayacak. Bu nedenle seçmenlerimize vatandaşlarımıza sık sık bu konularda uyarılarda bulunup, kavganın gerginliğin içerisinde olmamalarını söylüyoruz. Türkiye′nin her yerindeki farklı görüş, inanç, yaşam, siyasi görüş farklılıklarına saygımız var. Bunlar milletimizin zenginliğini gösterir. Hiçbir kişiyi farklılıklarından ötürü dışlayan bir parti olmadık, olmayacağız” dedi.






Bodrum’a Özel Soru…


Bodrumda Bugün’den Fikret Hıdır’ın “Bodrum Yarımadası’ndaki belediyelerin birleşme durumu” ile ilgili soruyu da yanıtlayan Ataş, “Mahalli idareler kurumu, konu ile ilgili çalışmaları yürütüyor. Birbirine yakın olan belediyelerin ve nüfusu belli bir rakamın altında kalan belediyelerin kaldırılmasında fayda ver bence” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.