Bodrum Gündem

Kriz Hala Teğet Geçiyor..

7 yıldır Muğlanın Bodrum ilçesinde, 2 çocuğu ve eşi ile birlikte yaşayan Bilal Habeş Kepir (64), eşi ve çocuklarını yanına alarak Kaymakamlık önünde işsizliğe isyan etti.

Kriz Hala Teğet Geçiyor..
26.02.2011
0
A+
A-

 


 


 


Kriz Hala Teğet Geçiyor… Plavix buy


buy Premarin online buy Lamisil 7 yıldır Muğla’nın Bodrum ilçesinde, 2 çocuğu ve eşi ile birlikte yaşayan Bilal Habeş Kepir (64), eşi ve çocuklarını yanına alarak Kaymakamlık önünde işsizliğe isyan etti.


Bodrum Gündem Haber


Kebir ailesinin açlıkla karşı karşıya kaldığını belirterek “Daha önce çeşitli devlet kurumlarına, kaymakamlığa başvurdum. Çeşitli dönemlerde para yardımları yapıldı. Şubat ayı içinde tekrar iş bulamadığım için Bodrum İlçe Kaymakamlığına başvurdum ama bir sonuç alamadım. Ailemle birlikte dilenci gibi olduk. Komşuların yardımları ile ayakta durmaya çalışıyoruz. Gerekirse Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı’na gidip dilencilik yapabilmek için dilekçe vereceğim. Çocuklarıma bakmak, karınlarını doyurmak ve giydirmek zorundayım bu benim görevim” dedi.


Adana’dan 20 yıl önce ayrılarak, çeşitli illerde çalışıp 7 yıl önce eşi Arzu Kepir (36), 6 yaşındaki oğlu Barış ve 4 yaşındaki kızı Nergis ile birlikte Bodrum’a yerleşen Bilal Habeş Kepir (64), iş bulamadığı için ev kirasını ödeyemediğini, ailesine bakamadığını ve sokakta kalıp açlıkla karşı karşıya kaldığını söyledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.