Bodrum Gündem

Yolların ve Vergi Dairesinin Kralı Karadeveci..

Karadeveci Turizm Nakliyat ve Limited Şirketinin yöneticisi Ünal Karadeveci, Milasta 30. kez vergi rekortmeni oldu.

Yolların ve Vergi Dairesinin Kralı Karadeveci..
26.02.2011
0
A+
A-

order misoprostol online  


 


Yolların ve Vergi Dairesinin Kralı Karadeveci…


Strattera without prescription Yaklaşık 110 yıldır, yolcu taşımacılığı yapan ve babadan kalma mesleği sürdüren Karadeveci Turizm Nakliyat ve Limited Şirketi’nin yöneticisi Ünal Karadeveci, Milas’ta 30. kez vergi rekortmeni oldu. diflucan online


Bodrum Gündem Haber


1930 model otobüslele Bodrum- Milas- Aydın İzmir arasında taşımacılık yapan ve yılda yaklaşık 400 bin yolcu taşıyan Muğla’nın tek taşımacılık firması sahibi Karadeveci “Teknoloji geliştikçe kara taşımacılığını yaşatmakta zor oluyor ancak dürüst ve her kuruş kazancın vergisini vererek bu güne kadar geldim. Babadan kalma mesleği çocuklarıma aktarırken taşımacılıkta hizmet kalitesi ve müşteri memnuniyetini hep ön planda tutarak bugünlere geldik” dedi.


Muğla’nın tarihindeki ilk ve tek otobüs şirketi Karadeveci Turizm Seyahat ve Nakliyat Limited Şirketi’nin yönetim kurulu başkanı evli ve 4 çocuk 1 torun sahibi 72 yaşındaki Ünal Karadeveci bu yıl otuzuncu kez Milas vergi rekortmeni oldu.



BODRUM- İZMİR 9 SAATTE GİDİLİYORDU…

1910 yılında babası İsmail Karadeveci tarafından minibüs ve otobüslerle Bodrum- Milas- Aydın ve İzmir hattında taşımacılığı başlayan ve baba mesleğini sürdüren Karadeveci halen 30 otobüs ile yılda yaklaşık 400 bin yolcu taşıdığını belirtti. 1946 model otobüsler ve bu günde kadar aldığı ödül ve teşekkür plaketleri ile objektiflere poz veren Karadeveci “Bir zamanlar Bodrum- İzmir 8-9 saatte gidilir, Bodrum’dan İzmir’e gidecek olanlar bir gün önce Milas’a gelir yatardı. Haftada bir gün İzmir’e otobüs seferi vardı. Şimdi yarım saatte yazın 15 dakikada bir İzmir’e otobüs kalkıyor. Teknoloji geliştikçe karayolu taşımacılığıda zor anlar yaşamaya başladı. Ancak baba mesleğini terk etmek asla aklımızdan geçmedi. Şimdi çocuklarım dedelerinin mesleğini sürdürecekler. İlimizin tek taşımacılık şirketi olmaktan ve yıllardır vergi rekortmeni olmaktan gurur duyuyoruz. Bugüne kadar en ufak kazancımızın vergisini kuruşu kuruşa verdik. Çok zorlandığımız anlar oldu.Ancak asla hizmet kalitesini ve müşteri memnuniyetini hep ön planda tuttuk” dedi.


Bodrum ve Milas bölgesinde taşımacılığın yanısıra eğitim, sağlık, kültür ve sivil toplum örgütlerine yaptığı maddi ve manevi destekleriyle tanınan iş adamı Karadeveci’nin 200’ün üzerinde plaket ve ödülü bulunuyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.