Bodrum Gündem

Gros Market Fiyatlarının Altında Satış

BİZ YENİLENDİK, ŞİMDİ SIRA SİZLERİN EVLERİNDE
Sloganı ile yola çıkan Turanlar Mobilya fiyatlarında çok iddialı.

Gros Market Fiyatlarının Altında Satış
04.03.2011
0
A+
A-

“Gros Market Fiyatlarının Altında Satış”

“BİZ YENİLENDİK, ŞİMDİ SIRA SİZLERİN EVLERİNDE”
Sloganı ile yola çıkan Turanlar Mobilya fiyatlarında çok iddialı.
 
Mumcular′da bulunan Turanlar Mobilya 40. yılında yeniliklere doymuyor.  Her sene olduğu gibi bu yılda 1-5 Şubat tarihleri arasında İstanbul′da düzenlenen, Mobilya fuarında yeni firmalarla iş bağlantısı yaptıklarını ve ürün gamını oldukça genişlettiklerini belirtiyorlar.
 
buy Indocin Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem
Özellikle modern çizgiler taşıyan, konforlu ve kullanışlı mobilyalara ağırlık veren firma, açık renklerin hakim olduğu takımları görücüye çıkarttı. Mevcut ürünlerin, pek çoğunun Ege Bölgesindeki tek bayisi olduklarının altını çizen firma yetkilisi Salih Turan,  mobilya alımında sık ziyaret edilen, İzmir′le rekabet ettiklerini vurguladı. Sadece ürün gamını genişletmekle kalmayan Turanlar Mobilya, “Tebdili mekanda ferahlık vardır” felsefesiyle mağazalarının dekorasyonunu yenilediler. 15 Mart′ta başlatacakları yeni kampanyalarının sloganı olarak “Biz yenilendik, şimdi sıra sizlerin evlerini yenilemeye geldi” diyorlar. Mağazalarını yenileyen, yeni yatırımlar ve kampanyalar düzenleyeceklerini ifade eden, Turanlar Mobilya ortaklarından Salih Turan “Bu yılda yenilikler devam ediyor. Konseptimizi 2011 modelleriyle yeniledik. Kendi dekorasyonumuzu da yeniledik.  15 Mart itibarıyla yeni bir kampanya başlatıyoruz. Biz yenilendik, herkesi de yenileyelim dedik. Dostlarımızın, müşterilerimizin evlerindeki mobilyaları da yenilemek istiyoruz. O çerçevede 15 Mart′tan itibaren eski koltukları, yemek odalarını, oturma odası, kanepe, baza, yatak odalarını alıp, yeni ürünlerde %20 indirim yapacağız. İsterlerse peşin, isterlerse 12 aya kadar kredi kartıyla, isterlerse 36 aya kadar senetsiz, kefilsiz ödeme kolaylıklarıyla ürünleri alabilecekler” dedi.

En Yeni Modeller En Uygun Fiyatlar… order Viagra

Turanlar mağazasında son moda koleksiyonlar göze çarpıyor. Konsept değişikliği hemen fark ediliyor. Bunun yanı sıra, 4 katın 4′ünde de her tercihe, her zevke uygun ürünler yerleştirilmiş.
Mumcular gibi bir belde de böyle bir ürün gamı sizce müşteri bulur mu? diye sorduğumuz Salih Turan, ilke olarak sattıkları ürünlerde İzmir′e kadar, Ege Bölgesinin tek satıcı olduklarını ifade ediyor. Salih Turan; “Kendi konseptimiz her sene kendimiz yapıyoruz. 2011 yılı konseptimizi kardeşim Bekir Turan′la kendimiz belirledik. Fiyat politikamızı Bodrum, Milas, İzmir üçgeninden daha uygun fiyatlara, daha kolay ödeme seçenekleriyle müşteriyle buluşturuyoruz. Fiyat farklarını müşterilerimize yansıtmadık. Günün son trendlerini, son moda ürünlerini, 2011 renklerini mağazamıza getirdik. Bu ürünleri de doğru fiyatlarla sunuyoruz. Bodrum, Milas ve diğer yerdeki kiracı mağazaların fiyatlarına göre biz  kendi mağazamızda gerçek fiyatlarıyla ve taksitli olarak satıyoruz” dedi.


“Büyük market fiyatlarının altında satış”
Mumcular′daki mağazalarında ev tekstili, perde, halı ve mobilya ürünlerini sergilediklerini kaydeden Turan “Beyaz eşya için yine, mağazamızın bitiğinde daha önceden dekorasyonunu düzenlemesini yaptığımız bölüme aldık, beyaz eşyaları. Beyaz eşyadaki sloganımız “Büyük market fiyatlarının altında satış” olarak belirledik. Önümüzdeki günlerde bir ürün alana LCD′de 699 liraya varan indirimler yapacağız” diyerek, Bodrum Ekonomisinde yerel işletmelerin ne kadar önemli olduğunu vurguladı.
order Lasix

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.