Bodrum Gündem

PAMUKKALE DEN BİR İLK…

Ulaşım devi Pamukkale Turizm, dünyada hızlı servis sektörünün önde gelen ismi McDonalds ile birlikte düzenlediği kampanya ile bir ilke daha imza attı.

PAMUKKALE DEN BİR İLK…
07.03.2011
0
A+
A-


 

 

 

 

 

PAMUKKALE TURİZM

VE

MCDONALD’S

 

İŞBİRLİĞİYLE TÜRKİYE’DE BİR İLK

Ulaşım devi Pamukkale Turizm, dünyada hızlı servis sektörünün önde gelen ismi McDonald’s ile birlikte düzenlediği kampanya ile bir ilke daha imza attı.

Bodrum Gündem Haber


“Pamukkale’den Biletli McDonald’s Yolcusu Kalmasın” levonorgestrel online sloganıyla başlatılan kampanya kapsamında,Pamukkale ile yolculuk yapanlar McDonald’s restaurantlarında Chicken Deluxe Menü yanında Tavuklu Burger  menüyü hediye olarak alacaklar. 4 Mart’ta başlayan kampanya 2 ay sürecek ve 4 Mayıs’ta sona erecek.


Yarım asırdır Türkiye yollarında olan Pamukkale Turizm, müşteri memnuniyeti odaklı yaklaşımı, kaliteli,hızlı servisi ve Türkiye’de yaygın restoran ağı ile sektöründe lider konumda olan  McDonald’s  ile gerçekleştirdiği işbirliğiyle   yolcularına sunduğu hizmetin sınırlarını genişletiyor. buy Ventolin online


Son yıllarda yaptıkları ataklarla Türkiye’nin en hızlı büyüyen firmaları arasına girdiklerini, gerçekleştirdikleri yatırımlarla hizmet ve ürün kalitesini yükselttiklerini ve müşteri memnuniyetini maksimuma çektiklerini belirten Pamukkale Turizm Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Bababalım, Türkiye’de bir ilk olan kampanya ile ilgili de şunları söyledi: “Türkiye’de ilk defa bir karayolu ulaşım firması böyle bir kampanyaya imza atıyor. Pamukkale Turizm ve McDonald’s gibi kendi sektörlerinin lider kuruluşlarını bir araya getiren,her iki kurumun da müşterilerini özellikle de öğrencileri son derece memnun bırakacak olan bu kampanyayı gerçekleştirmekten dolayı  mutluyuz.Bundan sonraki süreçte yolcularımıza, Türkiye karayolu ulaşım sektörünün öncü firması ünvanına yakışır kampanyalar sunmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” Purchase Retin-A


4 Mayıs tarihine kadar devam edecek kampanyadan, Pamukkale’den kuponlu bilet sahibi olanlar yararlanabilecek.4 Mayıs tarihinden sonra ise kampanya kuponları ile birlikte McDonald’s restaurantlarına giden Pamukkale yolcuları kampanyadan bir ay daha yararlanabilecekler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.