Bodrum Gündem

Aile Sigortası Ev Ev Anlatılıyor..

CHP Kadın Kolları Aile Sigortasını Anlatmak İçin Ev Ziyaretinde..

Aile Sigortası Ev Ev Anlatılıyor..
08.03.2011
0
A+
A-

 

 

 

 

CHP Kadın Kolları Aile Sigortasını Anlatmak İçin Ev Ziyaretinde…

Aile Sigortası Ev Ev Anlatılıyor… Purchase Retin-A

 

Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

Daha önce referandumdan yüksek oy oranıyla Bodrum’dan HAYIR çıkması dolayısıyla ev ev gezip kahve dağıtarak teşekkür eden, CHP Bodrum Kadın Kolları, bu sefer de Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Aile Sigortası Projesini” anlatmak üzere ev gezmelerine başladı.

treating cancer tumors

İlkini daha önce gerçekleştiren Kadın Kolları, ikinci ziyaretlerinde Fikret-Türkan Karataş’ın evine misafir oldular. Ziyarette CHP Bodrum İçe Başkanı Durmuş Ali Öztürk, CHP Bodrum Kadın Kolları Başkanı Saime Demirtaş ve beraberinde pek çok üye hem ev sahiplerine, hem de misafir olarak gelen Bodrum’lu hanımlara Aile Sigortasının önemini açıkladılar.

 

Bodrum Gündem okurlarına açıklamada bulunan ve gazetecilerin tutuklanmasından duyduğu üzüntüyü dile getiren başkan Öztürk ”Burada bulunan hanım arkadaşlar, Mustafa Kemal’in Cumhuriyetine, tam bağımsız Türkiye idealimize büyük destek veriyorlar. Onlara yürekten teşekkür ediyorum. Bu seçim sadece Cumhuriyet Halk Partisinin seçimi değil, Cumhuriyet’in seçimidir. Bu bir Kurtuluş Savaşıdır. Bu savaşı hep birlikte vereceğiz. Özellikle bu güne kadar başka siyasi partilere oy vermiş vatandaşımızın oyunu istiyorum. Bu konuda duyarlı olan herkesin katkı vermesini ve bu davaya sahip çıkmasını istiyorum” purchase Lamisil online dedi.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.