Bodrum Gündem

Umurçalı Çocuklar, Çocuk Esirgeme Kurumunda…(VİDEO HABER)

Umurça İlköğretim Okulundan Çocuk Esirgeme Kurumu ve Huzurevine Ziyaret ettiler.

Umurçalı Çocuklar, Çocuk Esirgeme Kurumunda…(VİDEO HABER)
08.03.2011
0
A+
A-

 

 

 

 

Umurçalı Çocuklar, Çocuk Esirgeme Kurumunda…

 

Umurça İlköğretim Okulu’ndan Çocuk Esirgeme Kurumu ve Huzurevine Anlamlı Ziyaret …

 

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem Haber

Umurça İlköğretim Okulu 4. ve 5. sınıf öğrencileri geçtiğimiz hafta sonu Muğla Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu ve Abide-H.Nuri Öncüer Huzurevi’ni ziyaret ettiler. Ziyaretler sırasında öğrenci, öğretmen ve veliler duygulu anlar yaşadı. Okul Aile Birliği tarafından okul içinde gerçekleştirilen kermeste satılan yiyeceklerden elde edilen gelirle alınan hediyeleri, hem Çocuk Esirgeme Kurumu’na, hem de Huzurevindeki yetkililere teslim eden öğrencilerin sözleri düşündürücüydü; “Bizler çok şanslıyız. Anne ve babalarımız yanımızda. Onların kıymetini bilmeliyiz. Bizim her ihtiyacımızı karşılayan anne ve babalarımız var. Fakat buradaki çocukların anne ve babaları yok.“  dediler.

buy Baclofen online  

Huzurevini ziyaretinde yaşlıların ellerini öpüp hediyelerini veren çocuklar “Burada kalanların kimisi kendi isteğiyle gelmiş. Ama bazılarının onlara bakacak kimsesi olmadığı için buradalar. Onları hiç arayıp soran yok. Herkes buraları ziyaret etmeli, büyüklerimizin ellerinden öpmeli.” order Paxil şeklinde yorumda bulundular.


  buy Vermox

Her bireyin günlük telaş içinde koşuşturduğu şu günlerde, kendileri küçük ama yürekleri kocaman olan öğrencilerin gerçekleştirdiği ziyaret ile ilgili okulun 5A sınıfı öğretmeni Fatma Hale Kurt “bu ziyaretlerin amacı; çocukların ailelerine, kendilerine ve topluma karşı olan sorumluluklarını hatırlatmak ve gönüllü çalışma esasını oluşturabilmektir.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.