Bodrum Gündem

Aday Adaylarının Gözdesi Bodrum..

2011 Genel Seçimlerinde aday adayı olan Eğitimci Mustafa Zeybekoğlu, Gümüşlük Belde Örgütü ile kahvaltıda buluştu.

Aday Adaylarının Gözdesi Bodrum..
12.03.2011
0
A+
A-

 


 


 


  brand Viagra delivery overnight


Aday Adaylarının Gözdesi Bodrum…


2011 Genel Seçimlerinde aday adayı olan Eğitimci Mustafa Zeybekoğlu, Gümüşlük Belde Örgütü ile kahvaltıda buluştu.


Cytotec online


Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem


Milas Bölgesinden aday adaylığını açıklayan eğitimci olan Mustafa Zeybekoğlu Gümüşlük CHP Belde Örgütü ve delegeleri ile sabah kahvaltısında buluştu. Zeybekoğlu neden vekil olmak istediğini ve projelerini Gümüşlük delegelerine anlattığı toplantıda Gümüşlük eski Belediye Başkanı ile birlikte Belde Başkanı ve Belediye Meclis üyesi Mahmut Özbelen, Belediye meclis üyesi Mücahit Dinçer ile CHP delegeleri katıldı. Osman Öneş’in de katıldığı kahvaltıda Mehmet Ülküm’ün Bodrum Belediyelerinin birleşmesi ve Gümüşlük kazılarının durdurulması konuları tartışıldı. Gümüşlük ile ilgili sorunların aday adayı Zeybekoğlu’na aktarılarak milletvekili seçilmesi durumunda konuşulan sorunlara sahip çıkarak çözüm üretmesi konusunda söz alındı. Belde Başkanı Mahmut Özbelen aday olanların tamamına aynı mesafede olduklarını kaydederek “Bütün aday adaylarına açığız. Muğla’da aday adayı olan tüm arkadaşlarımızı kendilerini anlatmak üzere gelsinler. Delegelerimiz de kendilerini tanısınlar ki yapılacak ön seçimde kime oy vereceklerini tespit edebilsinler” dedi. Gümüşlük’te 30 delegenin ve Belediye Meclis üyelerinin ön seçimde oy kullanacağını sözlerine ekledi.


Gümüşlük eski Belediye Başkanı Mehmet Ülküm aday adaylarına başarılar dileyerek, öncelikle Bodrum için, Muğla ve Türkiye ölçeğinde iyi hizmet edeceklerine inandığını kaydetti. Ülküm  “Bizi önemseyen, bizi ziyaret eden aday adaylarına da teşekkür ediyorum” dedi. Ülküm aday adaylarından bir marka olan Bodrum’u önemsemelerini ve buna uygun ve buna özel projeler üretmelerinin gereğini de vurguladı.




Gümüşlük delegelerini ziyaret eden aday adayı Mustafa Zeybekoğlu Gümüşlük’ün bir cennet olduğunu görüyorum diyerek “Gümüşlük’te eski Myndos şehrinin toprak altında yattığını görüyorum. Burası eğer iyi bir çalışma yapılır ise bir kültür merkezi olacaktır. Deniz, kum, güneş dışında da bir kültür şehri de olabilir” dedi. Eğer seçilirse mutlaka bu konuda Gümüşlük’e yardımcı olacağını sözünü verdi.


buy Indocin online Osman Öneş ise Zeybekoğlu için eski bir arkadaşı olduğunu, dürüstlüğüne ve bilgisine güvendiğini belirtti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.