Bodrum Gündem

CHP Gençleri Geleceğine Sahip Çıkıyor..

CHP Bodrum Gençlik Kolları üyeleri gelecekte oturmayı hedefledikleri koltukların şimdiki sahiplerini ziyaret ederek, gençliğin sorunlarını ve hedeflerini anlattılar.

CHP Gençleri Geleceğine Sahip Çıkıyor..
12.03.2011
0
A+
A-

 

 

CHP Gençleri Geleceğine Sahip Çıkıyor…

CHP Bodrum Gençlik Kolları üyeleri gelecekte oturmayı hedefledikleri koltukların şimdiki sahiplerini ziyaret ederek, gençliğin sorunlarını ve hedeflerini anlattılar.

Bodrum Gündem Haber order methotrexate

Cumhuriyet Halk Partisi Gençleri İl Genel Meclisini ziyaret ederek, sorunlarını ve hedeflerini ağabeylerine anlattılar. İl genel Meclisi ziyaretlerinde önce CHP Grup toplantısına giren gençler, Meclis toplantısına da katıldılar. Çalışma usullerini ve şeklini görmek için yaptıkları ziyarette oldukça önemli tecrübeler edinerek döndüklerini ifade ettiler.


treat adenoma of prostate CHP Gençlik Kolları Başkanı Niyazi Atare bu organizasyonu sağlayan ve destek veren İl Genel Meclisi Üyeleri, Mükerrem Uyar, Cesur Öncel ve Şükrü Şehir’e teşekkür ettiğini belirterek “Bu bizim Eğitim Komisyonumuzun kararlaştırdığı bir ziyaretti. Öncelikle grup toplantısına girdik. Orada bize de söz verdiler. Biz de oy hakkımız olmamasına rağmen sözlü olarak sıkıntılarımızı dile getirdik.  Sonrasında bizi makamında ziyaret eden Salih Zeki Köylü ile hem genel hem de yerel politika ve problemler hakkında sohbet ettik. Oldukça verimli bir toplantı oldu” dedi.

İleride o sıralarda oturarak Bodrum için iyi şeyler yapmaya çalışacaklarını söyleyen Niyazi Atare “Orada edindiğimiz izlenim, büyüklerimiz gençlerin ve özellikle kadınların aktif siyasette yer almaları yönündeydi. Herkes ağız birliği yapmışçasına bunu söyledi. Kurultayda gördüğümüz gençlik rüzgarı tabana doğru yayılmaya başladı. Cumhuriyet Halk Partisi gençleri içine çekmeye başladı.” dedi.  

Bundan sonra gençlerin ön planda olacağın dair inancını sorduğumuzda “Bunu kurultayda Parti Meclis listesinde de gördük. Artık  gençler siyasette aktif halde olacaklardır. Genel seçimlerde genç bir milletvekili adayımız yok ama, inşallah yerel seçimlerde meclis için bir aday çıkarma çalışmalarımız olacak” diyerek iddiasını dile getirdi. buy methocarbamol  

CHP Gençlik Kolları Eğitimden Sorumlu Başkan Yardımcısı Erkan Tufan Yakar ise Gençlik Kolları Başkanı girişimiyle Muğla İl Genel Meclisine bir çalışma ziyareti yaptıklarını ifade etti. Yakar “İl Genel Meclisinin çalışma usulleri ve esaslarını yerinde görmek amacıyla Eğitim Komisyonu ve Gençlik Kolları Yönetimi olarak bir ziyarette bulunduk. Oldukça samimi bir ortam vardı. Önce CHP’nin grup toplantısına katıldık.   İl Genel Meclisi üyelerimiz biri orada kabul ettiler. Devamında meclis toplantısına katıldık. Daha sonra İl Genel Başkanımız bizi makamında kabul edip sorunlarımızı dinledi” dedi.


Ziyaret öncesindeki beklentileri ile sonrasındaki izlenimlerinizi karşılaştırmasını istediğimiz Başkan Yardımcısı Tufan Yakar “Öncelikle şunu belirteyim. Genel Başkanımızın gençliğe vermiş olduğu önemi yerinde gördük. Partimizin ilerideki noktalarında bizler yer alacağımız için İl Genel Meclisinden bu çalışmaları başlatmaya karar verdik. Sonuçta burası Muğla’mızın yerel parlamentosu. Beklentimizin üzerinde bir gezi oldu” şeklinde değerlendirdi.

CHP Gençleri, kendilerine de söz hakkı tanınmasından, Gençlik kolları başkanının düşünceleri sorulmasından, kendilerine verilen önemden ve samimiyetten çok mutlu olduklarını sözlerine eklediler.

CHP Gençlik Kolları önümüzdeki hafta da Hakkari’de bir İlköğretim Okulu için topladıkları botları göndereceklerini de bildirdiler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.