Bodrum Gündem

KALİMERHABA..

KOS Heyeti İlkbaharda Bodruma geliyor..

KALİMERHABA..
12.03.2011
0
A+
A-

Buy Viagra

 

 

 

KALİMERHABA…

KOS Heyeti İlkbahar’da Bodrum’a geliyor… order Ventolin


Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem


BODTO Yönetim Kurulu üyeleri İsmail Karataş, Abdurrahman Deda ve Deniz Eyinç, Bodrum Belediye Başkanı ve Meclis Üyeleri, Denizciler Derneği temsilcileri ve Bodrum’lu turizmcilerden oluşan bir heyetle birlikte Kos Belediyesi Yeni Başkanı Kostas Kaiserlis’i makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.


Ziyarette iki bölge arasındaki dostluk ilişkilerinin yanı sıra karşılıklı olarak turizm ve ticaretin geliştirilmesi konusu görüşüldü. Ticaret Odası Yönetim Kurulu üyelerinin önerisiyle Nisan-Mayıs aylarında Bodrum’da bir toplantı yapılarak ticaretin geliştirilmesi ile ilgili projeler üretmek üzere heyetlerin bir araya gelmesine karar verildi.


Kültürel ilişkiler konusunda da bir ayağı Bodrum’da diğer ayağı Kos’da yapılacak olan Yerel ve Ulusal müzik gruplarının performanslarını karşılıklı olarak sergileyecekleri bir müzik festivali yapılması konusu görüşüldü. purchase Nexium


Görüşmenin sonunda Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyeleri Bodrum’u tanıtan CD ve kitabın yanı sıra Bodrum’a özgü değerlerin tanıtıldığı hediyelerden oluşan bir çantayı Kos Belediye Başkanı Kostas Kaiserlis’e verdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.