Bodrum Gündem

20 ARTIŞ BEKLİYORUZ

Bodrumlu turizmcinin gözü Alman turistte. Alman turist sayısında yüzde 20 artış bekliyoruz.

20 ARTIŞ BEKLİYORUZ
13.03.2011
0
A+
A-


 

 

% 20 ARTIŞ BEKLİYORUZ

order vardenfil

Bodrumlu turizmcinin gözü Alman turistte. Alman turist sayısında yüzde 20 artış bekliyoruz.


Bodrum Gündem Haber


Almanya’nın Berlin kentinde başlayan Uluslar arası ITB Berlin Turizm Borsası Fuarı’na katılan Bodrum fuarın gözdesi oldu. Bodrum standını iki gün içerisinde yaklaşık 5 bin kişi ziyaret etti. order misoprostol online


Dünyanın en önemli fuarları arasında kabul edilen ve 9 Mart tarihinde başlayan Uluslararası ITB Berlin Turizm Borsası Fuarı’na BOYTAV (Bodrum Yarımadasını Tanıtma Vakfı ve Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon başkanlığındaki 20 kişilik heyet ile katılan Bodrumlu turizmciler Bodrum için özel olarak hazırlanan 60 metrekarelik stantta Bodrum’u tanıttı.


Bodrum standında Kefaluka Resort Bodrum, La Blanche Resort&Spa, Bodrum Holiday Resort&Spa, Bodrum Işıl Milta Clup, Magnific Hotel ve Barbaros Yachting yer alarak Bodrum’un Berlin’de tanıtılması ve bu yıl Bodrum’a gelecek Alman turist sayısında en az yüzde 20 oranında artış sağlanması için Alman tur şirketleri ve acente yetkilileri ile görüşmelerde bulundu.


Bakan Günay Bodrum Stantında…


Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay ile Turizm ve Tanıtma Genel Müdürü Cumhur Güven Taşbaşı’nın ziyaret ettiği fuarda, Alman turist sayısının arttırılması için tanıtım çalışmalarının istikrarlı bir şekilde devam ettirilmesi gerektiğini belirten Kocadon “Bodrum’un kronik hale gelen altyapı çalışmalarının turistleri daha iyi ağırlayabilecek seviyeye getirilmesi için gece gündüz çalışıyoruz. Cialis Soft online Alman turistler rezervasyonlarını 3 ila 6 ay önceden yapma eğilimindedirler. Bununla birlikte son dakika rezervasyonlarında son yıllarda önemli bir artış görülüyor.. Rezervasyonlarını daha çok seyahat acentaları ve internet üzerinden gerçekleştirmekle beraber bireysel seyahatlerin de hızla arttığı gözlemliyoruz.2010 yılında Bodrum’a gelen turistlerin milliyetlerine göre dağılımında Alman turistler  altıncı sırada yer almış ve  40.864 Alman vatandaşı  Bodrum’u ziyaret etmiştir” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.