Bodrum Gündem

Şampiyon Bodrumspor..

Çok paralar harcanmadan da şampiyon olunabiliyormuş.

Şampiyon Bodrumspor..
13.03.2011
0
A+
A-

 


 


 


Çok paralar harcanmadan da şampiyon olunabiliyormuş.


Şampiyon Bodrumspor… treating male impotence


Süper Amatör Lig’de mücadele eden B.B. Bodrumspor ligin bitimine 3 hafta kala, Yalıkavak Belediyesporu 1-0 mağlup ederek şampiyonluğunu ilan etti. Karşılaşmayı izleyenler arasında Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’da yer aldı.


Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem Haber purchase Strattera


Yalıkavak Şehir Stadı’nda karşılaşan Yalıkavak Belediyespor ve Bodrumspor takımlarının taraftarları takımları için tam destek için yerlerini almışlardı. Zaman zaman gergin anların da yaşandığı karşılaşmanın 5. dakikasında Bodrumspor golünü Mehmet Sancak attı.


İkinci yarının sonlarına doğru orta hakem Ali Zağlı’nın kararlarına tepki gösteren Bodrumspor taraftarları ellerinde ki meşaleleri sahaya atarak müsabakanın kısa süreli aksamasına neden oldu. Karşılamanın geri kalan bölümünde başka gol olmadı. Böylece Bodrumspor ligin bitimine 3 hafta kala taraftarlarıyla birlikte şampiyonluğu erken yaşayan takım oldu.


Uzatmalar ile birlikte 96 dakika süren karşılaşmanın ardından sahada taraftarlarıyla birlikte şampiyonluk turu atan Bodrumsporlu futbolcuların Başkan Güneri Günaydın da soyunma odasında şampiyonluk sevincini paylaştı.


 


Başkan Günaydın, emeklerinin karşılığını şampiyonlukla aldıklarını belirterek, “Ligin bitime 3 hafta kala bizlere bu mutluluğu yaşatan oyuncularımı kutluyorum, azmettik ve şampiyonluğu kazandık onları alınlarından öpüyorum, şampiyonluğumuz bütün Bodrum halkına hayırlı olsun, hedefimiz Bölgesel Amatör Lig (BAL)” order Prozac dedi.


 


Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ise “Bodrumspor bir final maçına çıktı ve ilk yarıda bulduğu tek golle amacına ulaşarak şampiyonluğu elde etti. Düşük bütçelerle de şampiyonluk kazanılabileceğini bize gösterdiler, futbolcularımızı göstermiş oldukları başarıdan dolayı kutluyorum” dedi.


 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.