Bodrum Gündem

CHP GENÇLERİNDEN ANLAMLI ÇALIŞMA…

Bodrum CHP Gençlik Kolları anlamlı bir çalışmaya imza attılar. Hakkari Ağaçdibi İlköğretim Okulu ve Ağaçdibi Yenimahalle İlköğretim Okullarındaki öğrencilere kışlık bot gönderdiler.

CHP GENÇLERİNDEN ANLAMLI ÇALIŞMA…
14.03.2011
0
A+
A-

 


 

CHP GENÇLERİNDEN ANLAMLI ÇALIŞMA

 

Bodrum CHP Gençlik Kolları anlamlı bir çalışmaya imza attılar. Hakkari Ağaçdibi İlköğretim Okulu ve Ağaçdibi Yenimahalle İlköğretim Okullarındaki öğrencilere kışlık bot gönderdiler. buy cheap Lithium

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum Gençlik Kolları Hakkari Ağaçdibi İlköğretim Okulu ve Ağaçdibi Yenimahalle İlköğretim Okullarındaki öğrencilere kışlık bot gönderdiler. Parti binasında yaptıkları basın açıklamasına İlçe Başkanı Durmuş Ali Öztürk ve Kadın Kolları Başkanı Saime Demirtaş ve parti üyeleri katıldı. purchase Paxil

buy Ventolin no prescription Basın açıklamasını yapan Gençlik Kolları Başkanı Niyazi Atare Mustafa Kemal’in Gençliğe Hitabesinde söylediklerinin, günümüzde gerçekleştiğinin altını çizerek, Türkiye’nin bölünmez bir bütün olduğunu vurguladılar. Ülkenin her yerinin kendileri için bir olduğunu da ifade eden Atare, “Bodrum Cumhuriyet Halk Partisi gençleri olarak vatanımızın her tarafını eşit ve bölünemez bir bütün, tüm halkları da kardeşimiz olarak görmekteyiz. Görmeye de devam edeceğiz” dedi. Hakkari’deki Cumhuriyet Halk Partili genç arkadaşlarının botları teslim alarak, ihtiyacı olanlara teslim edeceklerini kaydeden Atare “Onlar da bizlere sıcacık gülümsemelerini, ayakları ısınınca yüzlerindeki mutluluk ifadelerini gönderecekler” diyerek sözlerini tamamladı.

Basın Toplantısında Tufan Yakar tarafından kışlık botlar ile birlikte gönderecekleri mektubu okudu. Gençlik Kollarının Basın açıklaması şu şekilde;




Sayın Basın Mensupları ve değerli büyüklerimiz,

 

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk “Hattı Müdafa Yoktur, Sathı Müdafa vardır. O satıh bütün vatandır” dediğinde Kurtuluş Savaşındaydı.

 

Şimdi de çok farklı değildir.

 

Biz gençlere  “Birinci görevimiz, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, sonsuza dek, korumak ve savunmaktır.” diye başladığı seslenişinde bu günleri ön görmüştür.

 

Biz Cumhuriyet Halk Partisi gençleri olarak;

 

Bu gün, İstiklâl ve Cumhuriyeti savunma mecburiyetine düştük, göreve atılmak için, içinde bulunduğumuz durumun olanak ve koşullarını düşünmüyoruz! Bağımsızlığımıza ve Cumhuriyetimize kasıtları olan düşmanlar, dünyanın süper güçleridir. Zorla ve çeşitli hileler ile  vatanımızın, bütün kaleleri zaptediliyor, bütün tersanelerine giriliyor, ordumuz dağıtılmaya çalışılıyor ve memleketin her köşesi sosyal, siyasal ve ekonomik olarak işgal edilmekte. Bütün bunlardan daha da kötüsü iktidara sahip olanlar dalgınlık ve sapkınlığa yönelmek bir tarafa hainlik içindedirler. Bu iktidar sahipleri kişisel çıkarlarını, işgalcilerin siyasi amaçlarına da inanıyorlar. Halkımız fakirlik ve zorluk içinde yaşamaktadır. İşte bütün bu olumsuzluklar ve hainlikler içinde görevimiz Türkiye Cumhuriyetini kurtarmak için görev başındayız. Gücümüzü de nereden aldığımızı çok iyi biliyoruz.

 

Bu sosyal, ekonomik ve siyasal savaşın içinde vatanın her yerine yüreğimizi, elimizi, sesimizi ulaştırmak niyetinde ve kararlılığındayız.

 

Bodrum Cumhuriyet Halk Partisi gençleri olarak vatanımızın her tarafını eşit ve bölünemez bir bütün, tüm halkları da kardeşimiz olarak görmekteyiz.

Görmeye de devam edeceğiz.

 

Bu ilke ve idealden yola çıkarak Vatanımızın en ucu Hakkari’de ki kardeşlerimize, okullarına giderken ayakları üşümesin diye bot göndereceğiz.

 

Herkes bilsin ki; Onların ayakları üşüdüğünde bizimde yüreğimiz üşüyor.

Bu botlar ile birlikte, samimiyetimiz ve kardeşliğimizi iletebiliyorsak ve küçük bir katkı sağlayabiliyorsak üşümüş ayaklarının ısınması için, ne mutlu bizlere.

 

Belki küçük bir şeydir yaptığımız. Kimileride şov amaçlı yapıyor diye söyleyebilirler. Ama şu bilinsin ki biz Bodrum’dan, Hakkari’ye sadece bot göndermiyoruz, aslında yüreğimizi, dostluğumuzu, kardeşliğimizi, hepimizin aydınlık yarınlara olan inancımızı gönderiyoruz.

Saf, temiz, sıcacık Sevgilerimizi gönderiyoruz. Bundan dolayı da gururlu ve heyecanlıyız.

 

Bu botları Hakkari’deki Cumhuriyet Halk Partili genç arkadaşlarımız teslim alacaklar ve tek tek ihtiyacı olan kardeşlerimize teslim edecekler. Onlar da bizlere sıcacık gülümsemelerini, ayakları ısınınca yüzlerindeki mutluluk ifadelerini gönderecekler.

Böyle bir karşılık için neler yapılmaz…

 

Değil mi?

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.