Bodrum Gündem

Ak Partiden En İdialı Aday Mustafa Er..

Muğla Milletvekilliği için aday adaylığını açıklayan Mustafa Er Bodrum İlçe Yönetimi, Gençlik ve Kadın Kolları ile belde yönetimlerinin de katıldığı kahvaltı da bir araya geldi.

Ak Partiden En İdialı Aday Mustafa Er..
17.03.2011
0
A+
A-

 
 
Ak Parti’den En İdiialı Aday Mustafa Er…

Muğla Milletvekilliği için aday adaylığını açıklayan Mustafa Er Bodrum İlçe Yönetimi, Gençlik ve Kadın Kolları ile belde yönetimlerinin de katıldığı kahvaltı da bir araya geldi.

get Naltrexone

Bodrum Gündem Haber

Adalet ve Kalkınma Partisi Muğla Milletvekilliği için aday adaylığını açıklayan Mustafa Er Cumartesi günü yapılacak olan temayül yoklaması için yaptığı çalışmaları için Muğla’nın bütün ilçe ve beldelerini dolaştığını kaydetti.

Yılmaz Algül Adalet ve Kalkınma Partisi Bodrum İlçe teşkilatı ile kahvaltıda partili arkadaşların aday adaylığı ile ilgili olarak değerlendirmeler yaptıklarını söyledi. Kahvaltıya aday adayı Mustafa Er tarafından davet edildiğini belirterek “Aday adayımız Mustafa Er parti yönetimlerimizi bire bir arayarak kahvaltıya davet etmiştir. Beni de aradı, ben de bende kahvaltıya icabet ettim. Kendisine çıktığı yolda başarıla diliyor ve kutluyoruz” dedi.

Muğla’dan 32 aday adayının çıkması ile ilgili olarak görüşlerini açıklayan Algül Türkiye’de AK Partiye büyük bir ilgi olduğunu ifade ederek “Çalışmalar esnasında hiçbir şekilde yalana, dolana dayalı beyanatlarda bulunulmamıştır. Partimizin ak yüzünü ve aydınlık yüzünü görerek başvurularda bulunmuşlardır. Başvuran bütün arkadaşlarımızı yürekten kutluyor, başarılar diliyorum” dedi.

Kadın Kolları Başkanı Nural Altuğlu vekil aday adayı Mustafa Er tarafından düzenlenen kahvaltıya geldiklerini ifade ederek; “Kadın Kolları olarak bu davete katıldık ve kendisinin yanındayız. Mustaf Er’e çıktığı bu yolda başarılar diliyoruz” dedi.


Muğla ve ilçelerinde yaptırdığı bilboardlar ile bütün dikkatleri üzerine çeken Ak Parti Milletvekili aday adayı Mustafa Er sadece Bodrum adayı olmadığını, Muğla adayı olduğunun altını çizerek yaptığı değerlendirmede Bodrum’da yaşadığı için Bodrum adayı olarak lanse edildiğini ve bundan gurur duyduğunu kaydetti. Mustafa Er; “Seçim çalışmalarımıza 15 Ocak’ta İl Başkan Yardımcılığından istifa ettiğim günden itibaren başladık. Hemen hemen Muğla’nın her köyünü, beldesini ve ilçesini dolaştık. Çalışmalarımız da devam ediyor. Tabi Bodrum’da yaşadığımdan dolayı Bodrum seçmeni ve teşkilatını yakından tanıyoruz. Bodrum İlçe Yönetimi, Kadın ve Gençlik kolları ile bir araya geldik. Sağ olsunlar hemen hepsi katıldılar. Teşkilatımıza teşekkür ediyorum” dedi.


Cumartesi Günü Muğla’da Temayül Yoklaması Var…

Cumartesi günü Muğla’da temayül yoklaması olacağını kaydeden Mustafa Er, temayül yoklamasını şu şekilde açıkladı. “Ak Parti İl, İlçe ve Beldelerdeki Yönetim kurulları, kadın ve Gençlik kolları yöneticileri aday adayı olanlar arasından milletvekili olmasını istediği kişileri tercih değerlendirmesidir. Resmi olmayan bir seçimdir. 19 Mart Cumartesi günü Muğla Kapalı Spor Salonunda oy kullanarak tercihlerini belirleyecek. Bizim partimizde bu çok belirleyici bir şey değil. Ama Genel Merkezin kanaatine etkisi olacaktır”

Referandum döneminde Ak Partiye yoğun bir teveccühün olduğunu kaydeden Er Milas İlçe Teşkilatının düzenlediği yemeğe katılım ve Başbakanın Fethiye’de düzenlediği mitingde görüldüğünü söyledi. Mustafa Er; “Ak Parti teşkilatlarının tamamı Muğla’da birinci parti olmaya odaklanmış durumdadır” dedi. Milas yemeğinde kendisine yapılan tezahüratın çok yoğun olduğunun konuşulması ile ilgili soruya Bodrum ve Milas bölgesinden olması nedeni ile bu ilginin olduğunu ifade ederek “Ama bu diğer aday adaylarımıza daha az ilgi olması ve alkışlanmadığı anlamına gelmez. Bizim aday adaylarımızın hepsi birbirinden değerlidir” dedi. Genel merkezimiz hangi aday adaylarını sıralamaya sokarsa, her aday adayın onu destekleyeceğini de sözlerine ekledi.

prices of Combivent

İlçelerin Tamamını Gezdik…

Muğla’nın tamamnını gezerek seçim çalışmaları yaptığını belirten Mustafa Er bu çalışmaları ön seçimden çok 12 Haziran Seçimlerine yönelik olduğunu ifade etti. Er “Sıralamaya girmekten çok Ak Parti’nin Muğla’da birinci parti olması için çalışıyoruz” dedi.

Muğla’dan 6 milletvekili hedeflediklerini söyleyen Er, Türkiyedeki sonuçların bu sayıyı belirleyeceğini kaydetti Mustafa Er “Türkiye’deki seçim sonuçlarına bağlı olarak diğer partilerin alacağı sonuçlar çok önemli. MHP’nin barajı aşıp aşmaması, CHP oylarının nereye kadar geleceği bu sonucu etkileyecektir. Ama biz Muğla’da birinci parti olacağız” dedi.

buy Ventolin Bodrum ve Muğla’ya Ak Parti çalışarak mesaj verdiğini, seçmenlerin de bu mesajı çok iyi algıladıklarını ifade etti. Mustafa Er “Ak Parti Muğla ve Bodrum’a çok mesaj verdi. Bu mesajların daha da artacağını biliyoruz. Ak Parti yaptığı hizmetler ile Muğla’ya, Bodrum’a ve Türkiye’ye çok büyük mesajlar vermiştir, veriyor ve vermeye de devam edecek” dedi. Bodrum ve Muğla’nın bu yapılan hizmetlerden daha fazla pay alabilmesi için Milletvekili aday adayı olduğunu da sözlerine ekledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.