Bodrum Gündem

Cumhuriyetin Kurumlarından Sadece Cumhuriyet Halk Partisi Kaldı.

CHP Kadın Kolları Kumbahçe Mahallesindeki son ziyaretlerini Dr.Kerim &8211; Nilgün Cangırın evinde düzenlediler.

Cumhuriyetin Kurumlarından Sadece Cumhuriyet Halk Partisi Kaldı.
17.03.2011
0
A+
A-


 

 

 

Cumhuriyetin Kurumlarından Sadece

 Cumhuriyet Halk Partisi Kaldı. buy Dapoxetine

 


CHP Kadın Kolları Kumbahçe Mahallesindeki son ziyaretlerini Dr.Kerim – Nilgün Cangır’ın evinde düzenlediler.


 

buy Cytotec

Çiçek Bozoğlu7Bodrum Gündem


Buy cheap Lasix Bilindiği üzere daha önce CHP Bodrum İlçe Teşkilatı başkanlığı yapan Dr. Kerim Cangır’ın adı hali hazırda milletvekili aday adayı olacaklar arasında geçiyor.


Eşi Nilgün Cangır ile partilileri evinde konuk eden Dr.Kerim Cangır 12 Haziran’daki seçimler Cumhuriyet Halk Partisi açısından, ülke açısından çok önemli olduğunu vurgulayarak; “AKP’yi iktidardan düşürmek için çalışmak zorundayız. 2002 seçimlerinde AKP tek başına iktidar olmuştu bildiğiniz gibi. O gün Cumhuriyetin kurumları az da olsa ayaktaydı. Mesela bir Türk silahlı kuvvetleri, mesela bir Radyo Televizyon Üst Kurulu. Fakat bunların hepsi şuan AKP tarafından neredeyse elde edilmiş durumda. Anaysa mahkemesi, yargı kurumları da son referandumdan sonra AKP’nin etki alanına girdi. Cumhuriyeti kuran parti olarak Cumhuriyet Halk Partisi’ne bu dönemde çok büyük görevler düşüyor. Cumhuriyetin kurumlarından neredeyse sadece Cumhuriyet Halk Partisi kaldı. Bu anlamda çalışmalarımıza hız verip 12 Haziran’daki seçimde iktidar olmak için elimizden geleni yapmamız gerekiyor. Buradaki  toplantı da bu amaçla düzenlenmiştir. Kadın Kollarımız ve Gençlik Kollarımız İlçe örgütümüzle beraber bütün Bodrum’daki evleri tek tek dolaşarak bu çalışmaları başlatmışlardır. Ben de bu çalışma sonucunda iktidar olacağımıza inanıyorum.” şeklinde cevap verdi.


Kadın Kolları Başkanı Saime Demirtaş Bodrum’daki her mahalleden 3 evde yapacakları bu toplantılarda ağırlıklı olarak, Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Aile Sigortası” projesini anlattıklarının altını çizdi. Saime Demirtaş “Ev toplantıları  yaparak hanımlarımızı ve dolayısıyla ev halkını bilgilendirmeye çalışıyoruz. Sayın Kılıçdaroğlu’nun, dolayısıyla CHP’nin bu projeyle 2011 seçimlerinde başarılı olmaması için bir neden yok.” Bunun doğru ve kendilerini iktidara getirecek bir proje olduğuna inandığını kaydetti. Türkiye’nin diğer bölgelerine kıyasla Bodrum’da seçim çalışması yapmanın kısmen daha kolay olduğunu söyleyen Demirtaş “Hem kolay, hem de zor. Şimdi Bodrum’da çok seslilik var. Bodrum’da Cumhuriyet Halk Partisi olarak çok oyumuz var, ama gittiğimiz her yerde partili olan olmayan herkese bu birebir toplantılarda “Aile Sigortası” ile ilgili doğruları aktarmaya çalışıyoruz. “dedi.


 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.