Bodrum Gündem

AK PARTİ ADAY ADAYLARI BODRUMDA..

Ak Parti Muğla Aday adayları Ortakent Yahşi düğün salonunda delegeler ile bir araya geldiler. Yaklaşık bin kişinin katıldığı toplantıya Aday Adayı Mustafa Er damgasını vurdu.

AK PARTİ ADAY ADAYLARI BODRUMDA..
18.03.2011
0
A+
A-


 

 

 

AK PARTİ ADAY ADAYLARI BODRUM’DA…

 


 


Ak Parti Muğla Aday adayları Ortakent Yahşi düğün salonunda delegeler ile bir araya geldiler. Yaklaşık bin kişinin katıldığı toplantıya Aday Adayı Mustafa Er damgasını vurdu.


Dapoxetine Bodrum Gündem Haber order methotrexate online


12 Haziran′da yapılacak 24. dönem milletvekilliği genel seçimlerinde aday olabilmek için 19 Mart Cumartesi günü yapılacak olan temayül yoklamasına hazırlanan ve delegelere kendilerinin tercih edilmesi için ilçe teşkilatları tarafından düzenlenen toplantı Bodrum’da yapıldı.  Aday adaylarının kendilerini anlattıkları toplantının açılış konuşmasını Bodrum İlçe Teşkilatı başkanı Yılmaz Algül yaptı. Algül 22 milletvekili aday adayına hitap ettiği konuşmasında ; “Bu gün sizleri burada ev sahibi olarak ağırlamaktan onur duymaktayız. Cumartesi Günü Muğla’da yapacağımız Temayül yoklaması öncesi istedik ki aday adaylarımız kendilerini Bodrum Parti teşkilatı ve gönül verenlerine tanıtsınlar. Hepinize başarılar diliyorum” dedi.


Bodrum İlçe Başkanı Yılmaz Algül, Kadın Kolları Başkanı Nural Altuğlu, Gençlik Kolları Başkanı Erdal Aşğa ve Yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliği yaptığı toplantıya, çok sayıda partili de katıldı.  Saat 19.00′da başlayan ve gece geç saatlere kadar devam eden toplantıda milletvekili aday adayları konuşmalarının arasında sahneye çıkarak gazeteciler için fotoğraf verdiler. Adalet ve Kalkınma Partisi Muğla İli Milletvekili Aday Adayları sırası ile şöyle; Ahmet Kestepli, Ali Boğa, Alper Kabasakal, Gültekin Akça, Ayhan Çintimur, Bekir Doğan Demir, Bekir Tavas, Bilal Demir, Yeşim Avcı, Faruk Coşkun, Hayati Nizamoğlu, İbrahim Kocabıyık, İlyas Yolcu, İsmail Baykal, Kemal Kaytan, Mehmet Nil Hıdır, Mehmet Tüfekçi, Mehmet Yavuz Demir, Mestan Yayman, Metin Öztürk, Muhsin Eryılmaz, Mustafa Er, Mustafa Gökay, Orhan Seyfi Terzibaşoğlu, Osman Demirel, Rasih Deveci, Tülin Suna Şahin, Ümran Akdokur, Yelda Özben Gökcan, Yüksel Özden, Zafer Yıldırım, Zübeyde Fellahoğlu,







Salonda toplanan milletvekili aday adayları, yapılan toplantıda ilçe teşkilat yöneticileriyle tanıştı. Aralarında Eski Milletvekili Müsteşar, Eczacı, Avukat, Mühendis, Doktor, öğretmen, Vali Yardımcısı, Muhasebeci ve Maliyeci gibi meslek grubuna mensup aday adayları kürsüye alfabetik sıra ile isimleri okunarak çıktılar ve üç dakika ile sınırlanan konuşmalarını yapılar.  Sırası ile gelerek kendilerini kısaca tanıttılar. Adayların büyük bölümünün kendisini anlatmak yerine Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a methiyeler sunması dikkatleri çekti.


Aday adaylarının tanıtımının Bodrum’da yapılmasından dolayı, Bodrum bölgesinin aday adayı Mustafa Er kürsüye geldiğinde salonda tezahürat sesleri dakikalarca sürdü. Bir çok delegenin ayakta tezahürat yaptığı Er’in konuşması zaman zaman kesmek zorunda kaldı. Diğer aday adaylarının şaşkınlıklarını gizleyemedikleri de gözlerden kaçmadı. Bodrum delegelerine seslenen Mustafa Er 15 yaşından beridir iş yaşamı içinde olduğunu vurgulayarak;Burada AK Partinin yapmış olduğu hizmetleri, AK Parti’nin Türkiye’mize yapmış olduğu katkıları anlatmaya gerek yok.  AK Parti’yi herkes takdir ediyor. Hatta Türkiye’nin muhalefet olan partileri bile kabul ediyor. AK Partinin yapmış olduğu hizmetlerin gölgesinde kalan ana muhalefet lideri bile sayın genel başkanımıza  seçimlerde %50 oy alamazsan istifa eder misin diyor. Ben şuna iki konuda söz vermek istiyorum. Aday olsam da olmasam da  Bodrum’dayım, Muğla’dayım, teşkilatımın içerisindeyim. Ben hiçbir zaman sorun çıkaran değil, sorun çözen olacağım. Order Retin-A   Seçilsem de, seçilmesem de 7/24 ulaşabileceğiniz bir kardeşiniz olacağım. Bunun sözünü veriyorum”. dedi.


 


Mustafa Er’in konuşmasının bitmesinin ardından, katılımcılar diğer aday adayları dinlemeden gitmek istemeleri üzerine Mustafa Er kapıda bekleyerek delegelerin tüm aday adaylarının konuşmalarını yapmasını beklemesini rica etti.


Toplantının sona ermesinden sonra Aday adayı Mustafa Er 22 milletvekili aday adayına bir yemek verdi. Bazı milletvekili adaylarının ilçelerinin uzak olması nedeni ile Mustafa Er tarafından misafir edildiği öğrenildi.


 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.