Bodrum Gündem

BODRUMDAN İKİ ADAY ADAYI DA İLK ALTIDA

Bodrum Aday Adayları Mustafa Er 3, Yeşim Avci 5. Sıraya Yerleşti.

BODRUMDAN İKİ ADAY ADAYI DA İLK ALTIDA
19.03.2011
0
A+
A-



Buy cheap Lasix


Ak Parti Temayül Seçimi Muğla Kapalı Spor Salonunda yapıldı.

BODRUM’DAN İKİ ADAY ADAYI DA

İLK ALTIDA

Bodrum Aday Adayları Mustafa Er 3, Yeşim Avci 5. Sıraya Yerleşti.

 

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Ak Parti 33 adayın yarıştığı temayül seçimi Muğla Kapalı Spor Salonunda yapıldı. Saat 10.00 da başlaya oy verme işlemi, 16.00 da sona erdi. 19.00 a kadar yapılan oyların tasnifi sonrasında sonuçlar aday adaylarına ve partililere açıklandı. Buna göre Muğla eski Vali Yardımcısı Mestan Yayman 1,179 oy ile birinci olurken, Fethiye’den Müsteşar Ali Boğan 1,073 oy ile ikinci, 886 Oy ile Bodrum Aday aday Mustafa Er üçüncü, 850 oy ile Hamle Gazetesi sahibi Hayati Nizamoğlu dördüncü, Bodrum Turgutreis’ten Dr.Yeşim Avcı 827 oy ile beşinci, Fethiye’den Muhsin Eryılmaz 813 oy ile altıncı sırada yer aldılar.


order Nolvadex
Sonuçların açıklanması ile salonda coşku en üst seviyeye yükseldi. Mustafa Er ve Yeşim Avcı birbirlerini ilk tebrik eden aday adayları oldular.

Sabah 10:00 da başlayan seçim sakin bir şekilde devam ederken Bodrum İlçe Teşkilatının listelerinde isimlerini bulamayan delegeler ile seçim yönetimi arasında gergin anlar yaşandı. Bodrum delegelerinin itirazını değerlendiren Bodrum İlçe Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri ile İl Başkanı sorunu çözümleyerek gerginliğin daha da yükselmesini engel olarak ortamı sakinleştirdiler. Temayül seçimi genel olarak olaysız ve sakin bir şekilde yapıldı.


 
Mustaf Er sonucun herkese hayırlı olmasını dileyerek, Muğla’ya hizmet için yola çıktıklarını ve 2011 seçimlerinde de Ak Partiyi birinci parti yapacaklarını söyledi. Yeşim Avcı da mutluluğunu dile getirirken hayırlı olsun dedi.

Milletvekilleri ve eski İl Başkanı temayül seçimine katılmadılar.

 

Seçimden Notlar…

  • Dalaman delegelerinin tamamı oy kullandı bir tane bile fire olmadı.
  • Kavaklıdere ve Menteşe’nin 218 delegesinin 216’sı oy kullandı iki kişi yönetime hasta oldukları için gelemeyeceklerini bildirerek izin aldıkları bilgisi verildi.
  • Bodrum’un yaklaşık 750 civarındaki delegesinin neredeyse yarısı oy kullanmaya geldi.
  • Mustafa Er ve Yeşim Avcı Bodrum’u temsil eden iki aday aday olarak ilk altıda yer aldılar.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.