Bodrum Gündem

CHP Aday Adayları Ula Dayanışma Yemeğinde Omuz Omuza..

Cumhuriyet Halk Partisi Muğlada Ula İlçe Örgütü tarafından düzenlenen Birlik ve Dayanışma Yemeğinde bir araya geldiler.

CHP Aday Adayları Ula Dayanışma Yemeğinde Omuz Omuza..
20.03.2011
0
A+
A-

 


 


CHP Aday Adayları Ula Dayanışma Yemeğinde Omuz Omuza


buy Aciclovir Cumhuriyet Halk Partisi Muğla’da Ula İlçe Örgütü tarafından düzenlenen Birlik ve Dayanışma Yemeğinde bir araya geldiler. buy diflucan

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem


Cumhuriyet Halk Partisi adayları 4 Nisan’da genişletilmiş delegeler ile yapılacak olan ön seçime çok az bir süre kala CHP Ula İlçe Örgütü tarafından düzenlenen “Birlik ve Dayanışma Yemeğinde” bir araya geldiler. CHP Muğla Milletvekilleri Fevzi Topuz ve Dr.Ali Aslan, CHP İl. Başkanı Murat Ülkü ile birlikte CHP İlçe Başkanları ve Yönetim Kuruluda yemeğe katıldılar. Ula Örgütünün düzenlediği ve ev sahipliğini aday adayı Ümit Karaaslan’ın yaptığı yemeğe Bodrum aday adayları Hüseyin Anıl, Zeki Köylü, Ayşen Cömert ile birlikte Akın Üstündağ, Mustafa Öztürk, Fahrettin Üstün, Mustafa Zeybekoğlu, Süleyman Uslu, Emrah Doğu’da katılarak delegeler ile görüş alışverişinde bulunarak, seçilmeleri halinde neler yapacaklarını ve projelerini anlattılar.


Ula yemeğinde Bodrum İlçe Başkanı Durmuş Ali Öztürk, Gençlik Kolları başkanı Niyazi Atare, belde başkanları ve aday adayları oldukça kalabalık bir grup ile katıldılar. Bodrum türküleri ile sahnede yerel halk oyunları da oynayan Bodrum Örgütü ve aday adaylarının tamamının birlik içinde olduğu görüldü.


Bodrum CHP İlçe Başkanı Durmuş Ali Öztürk Bodrum örgütü tek yürek olarak, tüm aday adaylarının yanında olduğunu vurgulayarak; “Bodrum CHP örgütü olarak bütün adaylarımızın yanındayız, Bodrum’dan aday adayı olan Hüseyin Anıl, Zeki Köylü ve Ayşen Cömert’ten, en az bir tanesini Ankara gönderebilmek için kenetlendik ve tek yürek olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlk hedefimiz Muğla’dan en az 4 milletvekilini Ankara’ya göndermektir. İkinci hedefimiz de bir tanesinin Bodrumlu olmasıdır” dedi.


  prices of Combivent

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.