Bodrum Gündem

CHP Bodrum Kadın Kolları Enerji Depoladı..

CHP Bodrum Kadın Kolları 19 Martta Bafa-Şirince-Selçuku kapsayan bir gezi düzenledi.

CHP Bodrum Kadın Kolları Enerji Depoladı..
22.03.2011
0
A+
A-


 

 

 

 

CHP Bodrum Kadın Kolları Enerji Depoladı…

  cheapest Asacol


CHP Bodrum Kadın Kolları 19 Mart’ta Bafa-Şirince-Selçuk’u kapsayan bir gezi düzenledi.


 


Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem Gazetesi


Referandumda 13 bin kapı dolaşan, sonrasında Bodrum yarımadası genelinde aldıkları yüksek orandaki HAYIR oyları için teşekkür mahiyetinde 7 bin eve kahve dağıttıktan , devamında  12 Haziran’daki seçimlere kadar da  her mahalleden en az 3 evde toplanarak Kılıçdaroğlu’nun “Aile Sigortası” projesini anlatmak için çalışma yapacak olan CHP Bodrum Kadın Kolları, bu yoğun çalışma arasına bir gezi tertip ederek enerji depoladılar.  Düzenlenen geziye katılım oldukça yüksek oldu.


buy Plavix  



Bu gezi esnasında ilk önce Bafa Belediye Başkanı Zühra Dönmez’le kahvaltı yapan ve seçimler için güç birliği yapılacağının altını çizen Kadın Kolları Başkanı Saime Demirtaş, Muğla’da kadın bir belediye başkanı olmasından son derece memnun olduklarını ifade ederken, Belediye Başkanı Zühra Dönmez’de bu ziyaretten oldukça mutlu olduğunu söyledi. Gelen misafirlerine mutfağa girip elleriyle servis yapan Dönmez, öncelikle CHP Bodrum Kadın Kollarının bu ziyareti için teşekkür etti. Dönmez beraber yapılan kahvaltının ardından, bu ziyaretlerin sürekli olmasını temenni ediyorum dedi.


generic Kamagra


 


Daha sonra sırasıyla Şirince ve Meryem Ana’nın evini ziyaret eden CHP Bodrum Kadın Kolları ve üyeleri, gidiş ve dönüş esnasında  otobüste keyifli saatler geçirdiler.




 

 


Grupta bulunan rehber Güler Bener, bütün ziyaretler sırasında gidilen her yerin tarihçesi hakkında katılımcıları bilgilendirdi.  Ay tanrıçası Selene ile çoban Endymion’un  Bafa’da geçen mitolojik aşklarıyla birlikte, Şirince’deki kilise ve Meryem Ana evi ile ilgili merak edilenleri anlatarak geziye renk kattı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.