Bodrum Gündem

Vekillik İçin En İddialı Aday adayı Bodrumda…

Muğla Milletvekilliği için çalışmalarını hızlandıran aday adaylarının

gözdesi Bodrum..

Vekillik İçin En İddialı Aday adayı Bodrumda…
23.03.2011
0
A+
A-

 


 


 


Muğla Milletvekilliği için çalışmalarını hızlandıran aday adaylarının


gözdesi Bodrum…


Vekillik İçin En İddialı Aday adayı


Emrah Doğu Bodrum’da


CHP Muğla Vekil Aday Adayı Emrah Doğu Bodrum’u karış karış tarıyor. Aday adayı Emrah Doğu; “Amacım Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Olmak” dedi.


Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem buy propranolol


12 Haziran’da yapılacak olan Genel Seçimlerde aday olmak için önseçim çalışmalarını hızlandıran aday adaylarının gözdesi, yaklaşık 750 delegeye sahip olan Bodrum.  Milletvekilliği için Bodrum’da karargah kuran aday adayları delegeleri ve belde örgütlerini dolaşarak kendilerini tanıtıyor, proje ve hedeflerini delegelere ve partililere anlatıyorlar.


Milletvekilliği yarışında en iddialı olarak görülen ve geçtiğimiz 2007 genel seçimlerinde 3 sırada yer almasına karşın, genel merkezin kontenjandan Prof.Dr.Gürol Ergin’i ataması nedeni ile 4. sıraya gerileterek seçilemeyen Emrah Doğu yüz on gündür yollarda olduğunu ifade etti.


 

Bodrum İçe Başkanlığını da ziyaret ederek çalışmaları hakkında İlçe Yönetim Kuruluna bilgi veren Emrah Doğu Bodrum merkez ve tüm beldeleri ziyaret ediyor ve delegelere kendini anlatıyor. 42 yaşında olan Emrah Doğu heyecanlı, kararlı ve militan yaklaşımları ile delegeleri etkilemeye çalışırken, Örgütlerden sorumlu genel başkan yardımcısı olmak için  milletvekili olmak istediğini vurgulayarak, Cumhuriyet Halk Partisinin en ücra beldede, köyde mezrada bile örgütlenmesinin gerektiğini ifade ediyor.

24 yıldan beridir Cumhuriyet Halk Partisi içinde siyaset yaptığını söyleyen Doğu en önemsediği projesinin yerel yönetimlere öğrenci yurtları yaptırmak olduğunu kaydediyor.





treat breast cancer



Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.