Bodrum Gündem

Kararı 4 bin 200 Ortak Akıl Verecek…

CHP Muğla milletvekili aday adayı Salih Zeki Köylü : Ön seçimin genişletilmiş delege ile değil, üye ile yapmak daha doğru bir tercihtir.

Kararı 4 bin 200 Ortak Akıl Verecek…
24.03.2011
0
A+
A-

 


 


 


Xenical pills

Zeki Köylü; “Kendime İnandığım İçin Yola Çıktım”


Retin-A without prescription Kararı 4 bin 200 Ortak Akıl Verecek. buy Retin-A online


 


CHP Muğla milletvekili aday adayı Salih Zeki Köylü : Ön seçimin genişletilmiş delege ile değil, üye ile yapmak daha doğru bir tercihtir.  


 


Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem


CHP Muğla milletvekili aday adayı Salih Zeki Köylü, ön seçimin kesinlikle üye bazlı yapılması gerektiğini ifade etti. Ön seçimin üye ile yapılmamasını eleştiren Köylü, genişletilmiş delegeyle yapılmasına karşı olmasının gerekçesini şu şekilde açıkladı; “Genişletilmiş delege listesiyle seçime gidiyoruz. İsterdim ki karar Parti Meclisine girdiği şekilde çıksın.  Çünkü ben demokrasinin geniş katılımlı olduğuna inanıyorum. Üye bazında olmuş olsaydı, (yani 18 bin üye ) oy kullanmış olsaydı, demokrasi çok daha iyi yerine getirilecekti. Ben yüzmenin önce halıda biraz  tepinerek öğrenileceğine inanmıyorum. Yüzme denizde debelenerek öğrenilir. Yani üyem sağlıksızdır, onun için ben üye bazında ön seçim yapamıyorum derseniz adama sorarlar; 8 yıldan beri milletvekilisin arkadaş, üyeni neden sağlıklı yapmadın derler. Ya da üyem sağlıklı olsun ondan sonra demokrasiye geçelim yoktur. Geçilir, üyenin sağlıksız olduğu orada tespit edilir, sonrasında onun tedbiri alınır. Keşke ön seçim üye bazında olsaydı. Takdir genişletilmiş delegeyle oldu. O da mühim bir başarıdır”


 


4 bin 200 delegenin ortak aklının karar vereceğinin altını çizen Köylü sıralamaya giren aday adaylarına başarılar diledi. Memlekete ve CHP’ye hizmetin sadece milletvekili olarak yapılamayacağını ifade eden Zeki Köylü; “Düz üyenin de büyük hizmetleri vardır, delegenin de büyük hizmeti vardır, sempatizanın da büyük hizmeti vardır. Yani gönlünüzün orayla bir ilişki kurmasıdır. Beyninizin orayla bir ilişki kurmasıdır. Sonrasında oluşturduğunuz sinerjiyi ülke yararına kullanmaktır. Bugün milletvekilliğini gereğince yapamazsanız, onurunuzu kaybedersiniz. Bütün bunları tartmadan bu işin içine giremezsiniz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.