Bodrum Gündem

Hüseyin Anıl Atama ve Kontenjana Karşıyız

Anıl Ben 42 senedir solu bekliyorum. Tek isteğimiz daha demokratik bir seçim olması. Gerekirse kontenjan kullanmak demek ucu açık bir şeydir. Dedi.

Hüseyin Anıl Atama ve Kontenjana Karşıyız
25.03.2011
0
A+
A-

cheap Colchicine

 

 

Hüseyin Anıl “Atama ve Kontenjana Karşıyız”    

levonorgestrel online  CHP Muğla Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Anıl,  Muğla  ve Marmaris’te partililer ile bir araya geldi. Anıl  “ Ben 42 senedir solu bekliyorum. Tek isteğimiz daha demokratik bir seçim olması. Gerekirse kontenjan kullanmak demek ucu açık bir şeydir.” Dedi.


Bodrum Gündem Haber


CHP Muğla Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Anıl,  Muğla  ve Marmaris İlçe Binalarında partililerle bir araya geldi.  Adayların belirleneceği 3 Nisanda, genel merkezin 3.sıraya ‘gerekirse kontenjan ve atama getirmesi’ tartışıldı. Genel merkezin gerekirse kontenjan kullanırız söylemi aday adayları arasında kabul edilmezken, tüm adaylar kontenjan ve atamaya itirazların yapılması konusunda hemfikir oldu. Hüseyin Anıl  “Gerekirse kontenjan kullanmak demek ucu açık bir şeydir. Genel merkez yüksek seçim kurumuna gerekirse kelimesi ile gidemez. Böyle ucu acık bir hukuk olmaz. Bu bizlere bir dayatmadır. Biz adaylar olarak hep birlikte bunun için savaşmalı ve buna karşı çıkmalıyız. Demokratik bir seçim istiyoruz. Bakın burada saatlerdir bu konuyu tartışıyoruz. Parti içi demokrasi için çalışmak yerine, enerjimizi daha çok ‘nasıl iktidar oluruz’a harcamalıyız. Ben 42 senedir solu bekliyorum. Ben her yaptığım çalışmada biliyorum ki, partime bir oy daha kazandırıyorum. Bana seçilme fırsatı verilmese bile ömrümün sonuna kadar da bu yolda yürümeye devam edeceğim. Tek isteğimiz daha demokratik bir seçim olması” diye konuştu. Ardından Muğla İlçe binasında aday adaylığını açıklayan Dr.Nurettin Demir’e başarılar diledi. purchase Indocin

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.