Bodrum Gündem

EKSİ BİR..

26.03.2011
0
A+
A-

Kontenjan ile ilgili son yorumlar…

Kontenjan CHP’nin Bir milletvekili Eksik Çıkarmasına Neden Olabilir. Her ne kadar kontenjanın Muğla’dan olacağı söylense de buna kimsenin inandığı yok.


 


Öyle yada böyle delegeler ile temas kurarak neredeyse 3-4 aydır evine bile uğramayan aday adaylarının emeklerinin heba olması, CHP seçmeninin tepkisini alacaktır. Üstelik kontenjandan gelecek isimin kim olduğunun belli olmamasının getirdiği stres ise 12


 


Haziran’da sandığa nasıl yansır bilinmez.


 


Ama risk olduğunu herkes bilsin.


 


Adı geçen Başsavcı Süha Aldan 26 mart itibarı ile kontenjan için en şanslı aday oluverdi.


Sağlık alanındaki yolsuzluklar ile ilgili olarak “Neşter” operasyonlarını yapan eski Cumhuriyet Savcısı Ömer Süha Aldan, CHP′den aday adaylığına başvurması ile tartışmalar farklı bir noktaya taşınıyor. Muğla′dan milletvekilli seçilmek amacıyla başvuran Süha Aldan, “CHP′nin yargının bağımsızlığı ile yolsuzlukla mücadele kararlılığına bilgi birikimim ve temiz geçmişimle katkıda bulunacağıma inandığımdan, aday adayı olmaya karar verdim” dedi. Ömer Süha Aldan, Muğla′nın Fethiye ilçesinde ikamet etmesi nedeniyle bu ilden milletvekilliği aday adaylığı başvurusunda bulunduğunu belirtiliyor. buy Fluconazole


 


Diğer adı geçen Güldal Mumcu ve Bilgehan Gülsüm Toker’de isimleri ne kadar güçlü olursa olsun, Muğla kendi adayını belirlemek istiyor.


 


Strattera No Prescription Kimse kulak vermese de şu bilinmelidir ki; Muğla delegasyonu öyle bir sıralama yapar ki herkes memnun kalır.


 


Kimse merak etmesin. cheap Brand Viagra


 

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.