Bodrum Gündem

Bodrum Güvenlik Kuvvetleri Kuş Uçurmuyor..

Pendik canavarı Bodrumda yakalandı. İstanbulun Pendik semtinde 4 gün önce eşini kendi evinde bir başka erkek ile yatakta basan Murat Karakuş, eşinin sevgilisinin boğazını kesmişti.

Bodrum Güvenlik Kuvvetleri Kuş Uçurmuyor..
27.03.2011
0
A+
A-

 


 


Bodrum Güvenlik Kuvvetleri Kuş Uçurmuyor…


Pendik canavarı Bodrum’da yakalandı. İstanbul’un Pendik semtinde 4 gün önce eşini kendi evinde bir başka erkek ile yatakta basan Murat Karakuş, eşinin sevgilisinin boğazını kesmişti.


Bodrum mGündem Haber


Cani koca, Muğla’nın Bodrum İlçesi’nde jandarmanın yaptığı yol kontrolünde kıskıvrak yakalanarak adliyeye sevk edildi.

order Propranolol online

 


İstanbul’un Pendik İlçesi’nde 4 gün önce eşinin sevgilisinin boğazını keserek gövdesinden ayırdığı iddia edilen 32 yaşındaki cinayet zanlısı Murat Karakuş, jandarmanın gece 02.00 saatlerinde Bodrum girişinde yaptığı yol kontrolünde bir yolcu otobüsün içerisinde yakalandı. Zanlı, jandarmadaki ilk sorgusunda “Eşimi bir başka erkekle yatakta görünce şoke oldum. Olayın şokuyla elime geçirdiğim bıçak ile kafasını kestim, üzgünüm” dediği öğrenildi.

Buy Prozac no prescription

buy Premarin online  


Bodrum İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince adliyeye çıkarılan zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi. Zanlının adam öldürme suçundan 4 gündür İstanbul Pendik 3.Sulh Ceza Mahkemesi tarafından arandığı ortaya çıktı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.