Bodrum Gündem

Bodrum İçin Özel Strateji..

Ak Parti İl Başkanı Nihat Öztürk Muğlada birinci parti olmak için Başbakana söz verdik. Yerine getireceğiz

Bodrum İçin Özel Strateji..
27.03.2011
0
A+
A-

 


 


purchase misoprostol  


 


Bodrum İçin Özel Strateji…


Ak Parti İl Başkanı Nihat Öztürk “Muğla’da birinci parti olmak için Başbakan’a söz verdik. Yerine getireceğiz”


Bodrum Gündem Haber


Bodrum Ak Parti Kadın kolları üyeleri ile toplantı yapan Muğla Ak Parti İl Başkanı Nihat Öztürk, 12 haziran genel seçimlerinde hedeflerinin Muğla’da birinci parti olmak olduğunu belirterek “Başta kadınlarımız ve gençlerimiz olmak üzere kapı kapı dolaşıp gönül olacağız. Her şey hizmet, her şey yatırım değil, önce insanlarımıza kendimizi anlatıp, dertlerini dinleyeceğiz. Sayın Başbakanımıza söz verdik Muğla’da Ak Parti’yi birinci parti yapacağız, bunu başaracak güçteyiz” dedi.




order Indocin



12 Haziran Seçimleri staj, esas hedef Yerel seçimler…

Bodrum Ak Parti İlçe Teşkilatı’nı ziyaret eden İl Başkanı Nihat Öztürk, ilçe başkanı Yılmaz Algül, İlçe Kadınlar kolu Başkanı Nural Altuğlu ve il yönetim kurulu üyesi Hasan Kadir Amrağ ile birlikte kadınlar kolu üyeleri ile toplantı düzenledi.


Yaklaşık 60 kadının katıldığı toplantıda konuşan seçimlere 75 gün  kala partinin izleyeceği seçim stratejisi hakkında bilgi veren ve hedeflerini açıklayan Öztürk basına kapalı olarak gerçekleştirilen toplantının ardından yaptığı açıklamada, Muğla ilinde hedeflerinin birinci parti olmak olduğunu belirterek “Ege bölgesinde ve Muğla ‘da oylarımız hak ettiğimiz oy oranının gerçekten çok altında. Partimiz Türkiye genelinde yüzde 47-48 oy oranına sahipken bugüne kadar Muğla’da bu oran daha alt seviyelerde kaldı. Bu nedenle seçim öncesi yaptığımız çalışmalarda nerede yanlış yaptığımızı, nasıl çalışmamız gerektiğini saptadık. Partimizin kadınlarına ve gençlerine özellikle büyük görev düşüyor. Herşey yatırım her şey para değil, insanlarımızın gönlünü almayı bilmek gerek. İşte bunu başararak Muğla’da oy oranımızı büyük bir hızla arttırıp, Sayın başbakanımıza verdiğimiz Muğla’da birinci parit olma sözünü yerine getireceğiz. Ayrıca biz 12 Haziran seçimlerini bir staj olarak görüyoruz asıl hedefimiz ondan sonra yapılacak yerel seçimlerde oy oranında büyük patlama yaşanmasını sağlamak” dedi.








Öztürk toplantı sonunda kadın üyelerin sorularını yanıtladı. Başkan Nihat Öztürk Bodrum beldelerini de tek dolacağını ve beldelere özel çalışmalar organize edileceği de alınan bilgiler arasında. Bu kapsamda Turgutreis belde teşkilatı ile kahvaltıda birlikte olunacağı öğrenildi.
generic Propranolol
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.