Bodrum Gündem

Cumhuriyet Kadınları Çoğalıyor..

Kadınların ve genç kızların eğitimi için çalışmaların yapıldığı ve sorunlarının dinlendiği Cumhuriyet Kadınları Derneği (CKD), Bodrumda Halikarnas Şubesini hizmete açtı.

Cumhuriyet Kadınları Çoğalıyor..
27.03.2011
0
A+
A-

 


 


Cumhuriyet Kadınları Çoğalıyor…


Kadınların ve genç kızların eğitimi için çalışmaların yapıldığı ve sorunlarının dinlendiği Cumhuriyet Kadınları Derneği (CKD), Bodrum’da Halikarnas Şubesi’ni hizmete açtı.


Bodrum Gündem Haber


Kadının toplumsal düzeyinin yükseltmek ve kadını “insan” olmak bilincine kavuşturmak için çalışmaların yapılacağı Halikarnas Şubesi’nin Başkanı Av. Feriştah Dişçi oldu. Şubenin açılışını derneğin yönetim kurulu üyeleri ve CHP Muğla Milletvekili Dr. Ali Arslan ile birlikte yaptı.


 

Asacol without prescription

Cumhuriyet Kadınları Derneği, Türkiye genelindeki 68. Bodrum’daki 3. şubesini Atatürk Caddesi’nde hizmete açtı. Bodrum’da Halikarnas Şubesi olarak hizmet verecek derneğin açılışına CHP Muğla Milletvekili Dr. Ali Arslan, CHP Bodrum İlçe Başkanı Durmuş Ali Öztürk, yönetim kurulu üyeleri, Muğla Milletvekili aday adayları Ayşen Cömert ve Ayla Eriş, cumhuriyet kadınları ve erkekleri katıldı. Avukat Feriştah Dişçi, Halikarnas Şubesinde üye kaydının yeni başladığını ve en kısa sürede üye sayılarını arttırmayı hedeflediklerini belirtti. Purchase Retin-A


 



Dernek binasının açılış kurdelesini, Milletvekili Dr. Arslan, dernek üyeleri ile birlikte kesti. Kadınların ve genç kızların toplumsal yaşama katılabilmesi, iş bulabilmesi ve kendilerini geliştirerek özgüvenlerinin artmasını sağlamak amacıyla çeşitli projeler geliştirileceğini belirten Başkan Av. Dişçi, “Bu amaçla kurslar düzenleyeceğiz. Kadınlara bilgisayar öğreterek, ufuklarını genişletip, çağdaşlık basamaklarında ilerlemelerini, bilim ve teknoloji çağında iş bulmalarını biraz daha kolaylaştıracağız. Okuma yazma bilmeyen kadınları evlerinde bulacağız ve okuma yazma öğreteceğiz. Kadınların ve genç kızların eğitim aldığı, sorunların paylaşıldığı ve birlikte çözüm yollarının arandığı bir dernek olarak hizmet vereceğiz” dedi. Buy Prozac

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.