Bodrum Gündem

Önce Sağlık, Sonra Ticaret…

Süper Kimya ve Bodrum MTMden SPP Superpool Markalı havuz kimyasalları ve ekipmanları semineri yapıldı. Bodrum MTM den Semayi Yaman Önce sağlık, sonra ticaret felsefesi ile yol açıktık dedi.

Önce Sağlık, Sonra Ticaret…
27.03.2011
0
A+
A-

 


 


 


ÖNCE SAĞLIK, SONRA TİCARET… order methotrexate


Süper Kimya ve Bodrum MTM’den “SPP Superpool Markalı havuz kimyasalları ve ekipmanları” semineri yapıldı. Bodrum MTM ‘den Semayi Yaman “Önce sağlık, sonra ticaret” felsefesi ile yol açıktık dedi.


Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem Order Tadalafil Aciclovir creme


2011 Yılında birlikte çalışmaya başlayan Süperkim Kimya ve Bodrum Mekanik Tesisat Mühendislik firmaları yaklaşık 100 uzman ve bayiinin katılımıyla bir seminer gerçekleştirdi.


Bodrum yarımadasında her otelde ve bir çok site ve villada özel veya halka açık yüzme havuzu bulunuyor. Bu havuzların bakımı ve dezenfeksiyonu uzman kişiler tarafından yapılmadığı ve kontrol edilmediğinde insan sağlığı açısından ciddi bir şekilde tehdit oluşturmakta. Bu nedenle havuzlarda kullanılacak olan kimyasal maddelerin özenle seçilmesi ve kullanılmasının önemini vurgulayan uzmanlar, kaliteye önem verilmesi gerektiğini ifade ediyorlar.


Bodrum’da uzun zamandır bir çok alanda hizmet veren Mekanik Tesisat Mühendislik firması, uluslar arası pazarlarda kendini kanıtlamış ve sertifikalı ürünler üreten  “Süperkim” firmaları bir ortaklık oluşturdular. Yaklaşık 100 kişilik uzman ve satıcı bayileri bir araya getirerek bir seminer düzenlediler. İnsan sağlığının ön planda tutulmasının felsefeleri olduğunu belirten firma yetkilileri hem ekonomiye katkı sağlamak hem de insan sağlığına uygun ürünleri Bodrum pazarına sunduklarını söylediler.


“Süperkim” ve “Bodrum MTM” Firmaları ticaretin yanında diğer bir amaçlarının da bulundukları bölgelerde halkın sağlığını yakından ilgilendiren bu gibi konularda daha hassas davranıp, konunun uzmanlarına ve bu ürünlerin satıcılarına yeni gelişen teknolojik çalışmaları ve ürünler hakkındaki bilgilerini tazeleme ve katkı sunma adına böyle bir seminer düzenlediklerini ifade ettiler.


Bodrum MTM’den Semayi Yaman “Bilgilerine yenilerini katmak ve var olanları tazeleme adına böyle bir seminerin bölgemizde konunun uzmanlarına ve ilgililerine  fark yaratacağı düşünülmüştür” dedi.


Bu gibi çalışmaların bölgedeki çevre sağlığını olumlu yönde etkileyerek Bölge Turizmine de katkı sunacağını düşünen yetkililer bu eğitici ve bilgilendirici faaliyetlerinin daha sonraki yıllarda da devam edeceğini belirterek katılımcılara katkılarından dolayı teşekkür ettiklerini belirttiler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.