Bodrum Gündem

GÜCÜMÜ SİZDEN ALDIM

Desteğinizi İstiyorum..

GÜCÜMÜ SİZDEN ALDIM
31.03.2011
0
A+
A-










GÜCÜMÜ SİZDEN  ALDIM


Desteğinizi  İstiyorum!..


Hüseyin ANIL buy Indocin


buy albuterol online CHP Muğla Milletvekili Aday Adayı


1949 Yılında Bodrum′da doğdu. Bodrum Cumhuriyet Okulu′nu bitirdi. İlk Gençlik yıllarında Yağ Fabrikası′nda ırgatlık, Bodrum Kalesi restorasyonunda işçilik, pastanelerde garsonluk, Mandalina bahçelerinde yömiyecilik yaptı.


O Bir 68 Kuşağı;


1964 yılında girdiği Muğla Öğretmen Okulu′ndan 1968-1969 yılında mezun oldu. 1968 -1982 yılları arasında Bodrum, Milas köy ve kasabalarında öğretmenlik yaptı.


1968-1971′e  kadar TÖS ve daha sonra TÖB-DER İlçe Yön. Kur. Üyeliği, 1979-1980 yıllarında Bodrum TÖB-DER İlçe Başkanlığı yaptı. Öğretmen grevlerinin tümünde en öndeydi. 


12 Eylül darbesiyle birlikte siyasi görüşleri nedeni ile Muş Varto ilçesi ve Zonguldak – Bartın′a sürgüne gönderildi. Danıştay kararlarıydı, gitti geldi derken; 1982′de Bodrum′a dönen Hüseyin Anıl, öğretmenlikten ayrılarak ticarete atıldı. Toptan sebze meyve işleri yaptı. Bodrum′da ′Hoca Manav′ adını verdiği manavı işletmesiyle bölgemiz çiftçisinin ürünlerini değerlendirdi.


1984 yılında SHP′ye üye oldu.


1987 Milletvekiliği seçiminde Yarımada seçim sorumluluğunu üstlendi.


1989 da Merhum Emin Anter′i Bodrum Belediye Başkanı olarak önerdi. Seçiminde çok aktif görev alarak seçilmesinde büyük katkılar sağladı.


1989-1991 yılları arasında SHP Bodrum İlçe Başkanlığı yaptı.


1999 yılında CHP Büyük Kurultay delegeliğine seçildi.


1994′de Yarımada Gazetesi′ni kurdu. Takip eden yıllarda temellerini attığı Ofset ve digital matbaacılığa 1998 yılında Ekin Ofset ile başladı. 2010 yılında 16. yaşını kutlayan Yarımada Gazetesi emekçisi Hüseyin Anıl, 15 yıllık sarı basın kartı sahibidir. Halen Yarımada Gazetesi′ni ve Ekin Ofset′i yönetmektedir.


1979 yılında Jale ANIL ile evlenen Hüseyin ANIL iki çocuk babasıdır.


 


 


23.000 km yol, 25.000 yüz yüze görüşme


Premarin Fast shipping

CHP Muğla Milletvekili aday adayı Hüseyin Anıl beş ay gibi kısa bir sürede Muğla’yı ve ilçelerini eksiksiz karış karış dolaştı. Bu süre zarfında 23.000 km yol yaptı, 25.000 vatandaşla yüz yüze görüştü. Anıl, köylülerin, kentlilerin, çalışanın, çalışmayanın, kadının, erkeğin,  yaşlının gencin,  sorunlarını dinledi.  Kendini, projelerini, yaptıklarını, yapmak istediklerini vatandaşlarla paylaştı.

Onların sorunlarını dinleyerek, çözümleriyle tekrar ziyarette bulunacağına dair söz verdi.  Yaklaşık beş aydır Muğla’nın ilçelerinde, köylerinde, dağ-bayır, soğuk-yağış demeden, gece gündüz dolaşarak “Cumhuriyet Halk Partisi’nin neden iktidar olması gerektiği” ni anlattı.  Çoğu zaman katıldığı etkinliklerde Bodrum ve Muğla gençleri kendisine imrenerek, “Gençlere taş çıkartır” demekten kendilerini alamadılar. Bodrum ve Muğla’da sevilen sayılan bir eğitimci, bir ticaret adamı olan Hüseyin Anıl, bu çalışmaları esnasında, sevgiyi, saygıyı, nezaketi hiç bırakmadan, yaşlı ile yaşlı, genç ile genç, çocuk ile çocuk oldu…

Bu güne kadar yapılan ezici siyasete inat, kimseyi  kötülemedi,  kimsenin ayıbıyla,  sevabıyla, günahıyla bir yere gelmeye çalışmadı… O sadece çalıştı, çalıştı, çalıştı….

23.000 kilometre yol katederek, 25 bin kişi ile yüzyüze görüşüp fikir alışverişinde bulunan CHP Muğla Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Anıl’a “Yolun Açık Olsun” diyoruz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.