Bodrum Gündem

Bodrumda Fuar Zamanı..

10 yıldır geleneksel olarak organize edilen Otel Ekipmanları Fuarı, bu yıl da 100 stand ve 200 firmanın katılımı ile Bodrum Pazar yerinde açıldı.

Bodrumda Fuar Zamanı..
01.04.2011
0
A+
A-


 

 

Bodrum’da Fuar Zamanı… Anti Fungal Valtrex prescription

 


 


Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem


10 yıldır geleneksel olarak organize edilen Otel Ekipmanları Fuarı, bu yıl da 100 stand ve 200 firmanın katılımı ile  Bodrum Pazar yerinde açıldı.


 


Açılış önce Bodrum iskele meydanında Samba Perküsyon grubunun performans gösterisi ile başladı. Açılışa Tun Ajans Genel Müdürü Fatih Tuna, Bodrum Belediyesi Başkan Vekili Feridun Özsert, Tüm Aşçılar Federasyon Başkanı Yalçın Manav, Türkiye İhracatçılar Birlik Başkan Vekili Tahsin Öztiryaki ve turizmciler katıldı.


 


30 mart – 2 nisan 2011 tarihleri arasında ziyaretçilere açık olan fuarın açılış  konuşmasını Tun Ajans Genel Müdürü Fatih Tuna yaptı.  Bu yıl fuara olan talebin arttığını ifade eden Tuna “Bu artış hareketli bir sezon geçireceğimizin işaretidir, 200 katılımcıya ev sahipliği yapan Otel 2011 Fuarı’nda düzenlenen ‘Aşçılar Yarışması’ ile birlikte de Gurme ve Şeflerin sunduğu görsel şölen fuara olan ilgiyi bir kat daha arttırmaktadır. Dileğimiz önümüzdeki yıllarda da fuarımızı geliştirerek turizme katkı sağlayabilmektir” dedi.


 


Açılışta söz alan BODER Başkan Yardımcısı Hasan Güven ise böyle bir fuarın açılışından dolayı mutluluk duyduklarını belirterek “Bu tür hizmetlerin ayağımıza getirilmesi ve bize zaman kazandırılması konusunda firma temsilcilerine ve fuar organizasyonuna teşekkür ediyoruz” dedi.


 



 


Ayrıca açılışta söz alan Tüm Aşçılar Federasyonu Başkanı Yalçın Manav, Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Eyinç ve Türkiye ihracatçılar Meclisi Başkan Vekili Tahsin Öztiryaki ise yaptıkları konuşmalarda, ağırlıklı olarak fuarların önemine dikkat çekerek turizmdeki kalitenin gelişmesine ve ekonomiye ciddi katkı sağlanacağının altını çizdiler. Ayrıca Bodrum’un fuar alanı konusundaki eksiklerini bir an önce kapatması gerektiğini vurguladılar. Son olarak konuşma yapan Bodrum Belediye Başkan Vekili Mehmet Feridun Özsert, daha iyi fuar alanı oluşturabilmek için çalışmaların sürdüğünü kaydederek “Önümüzdeki sene plan proje konusunda bir noktaya gelinecek ve yapılacak çalışmalarla turizmci arkadaşlarımıza çok faydamız olacaktır” dedi.


Clonidine without prescription Turizm, yiyecek ve içecek sektöründe faaliyet gösteren ürün ve  hizmet ekipmanı ihtiyaçlarının tümünün yer aldığı fuarda, 1000’in üzerinde farklı marka ve ürün yer aldı. Otel 2011 Fuarı’nda, mutfak ekipmanlarından tekstile, sauna sistemlerinden dış ve iç mekan mobilyalara, her türlü gıda ürününden ısıtma soğutma sistemlerine kadar pek çok ürün sergileniyor.


 


Fuarın 2. ve 3. gününde gerçekleşecek  olan ‘Aşçılar Yarışması’’na katılımın yüksek olacağı ve birbirinden kabiliyetli şeflerin hünerlerini sergileyecekleri kaydedildi.. Fuarın ilk gününde öğrencilerin katılımı ile gerçekleşen balık yarışmasında İzmir Turizm Otelcilik Okulu’ndan Ceren Özer birinci olurken, yarışmanın hijyen ödülünü Yüksel Yılmaz kazandı. Fuar, 2 Nisan Cumartesi gününe kadar Bodrum pazar alanında açık kalacak.




Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.