Bodrum Gündem

Bodrumdan Bir Kadın Aday Daha Ayla Gürpınar..

Mimar Ayla Gürpınar, seçimlerde görev almak ve halkın iktidarına milletin vekili olmak için Cumhuriyet Halk Partisinden Muğla Milletvekili aday adayı oldu.

Bodrumdan Bir Kadın Aday Daha Ayla Gürpınar..
01.04.2011
0
A+
A-


 

 

 

 

 

Bodrum’dan Bir Kadın Aday Daha Ayla Gürpınar…

Mimar Ayla Gürpınar, seçimlerde görev almak ve halkın iktidarına milletin vekili olmak için Cumhuriyet Halk Partisi’nden Muğla Milletvekili aday adayı oldu.


Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem


Mimar Ayla Gürpınar, CHP Bodrum İlçe Örgütü’nde yapılan bir basın açıklaması ile aday adaylığını açıkladı. Eğitimci, yardımsever ve halkına hizmet görev bilen bir aile yapısından geldiğini belirten Gürpınar, “Kadınların politikanın ve siyasetin dışında kalmalarının, kendi istekleri ile olmadığını biliyoruz. Toplumumuz kadınları bir yere getirdi ama artık kadınlarımız daha güçlü ve cesaretli. Bu nedenle kadınların da önünü açmak, onlara öncü olmak gerekiyor” dedi.


 



Basın Açıklamasına Katılanların Çoğunluğu Kadınlardan Oluştu…

13 yıldır Bodrum’un Yalıkavak beldesinde yaşayan iki çocuk annesi Mimar Ayla Gürpınar, gazeteciler tarafından sorulan bazı soruları da yanıtladı. Kadınların çoğunlukta olduğu basın toplantısında ayrımcılık yapmadıklarını, ancak kısmen de olsa kadına pozitif bir ayrımcılık yapılmasının gerektiğini söyledi. Toplantıya, CHP Bodrum İlçe Başkanı Durmuş Ali Öztürk, Kadın Kolları üyeleri, partililer katıldı. Gürpınar, aile eğitimi ile yıllardır çevresindeki insanlara, kurum ve kuruluşlara derneklere destek verdiğini belirterek, “Kadınlara uygulanan  Buy Orlistat şiddetin, kadınların emeklerinin ekonomiye katılımının gündeme getirilmesi gerekiyor. Bodrum, turizm ile gelir sağlamakta ve kırsal kesimden de üretim söz konusudur, ama bu üretim değerlendirilememekte, heba olmaktadır. Turizm, kırsal alanların değerlendirilmesi ve yoksulluk sorunun çözülmesi hazırladığım yada aklımda olan projelerim var. Bunları uygulamak, yada sorunların çözümüne yardımcı olmak için millet vekilliği aday adaylığımı açıklıyorum” dedi.


Kadınların Önünü Açmak Gerekir… purchase Lithium


Ayla Gürpınar, kadın ve erke olarak ayrım yapılamsını doğru bulmadığını, önce insan temasını felsefe edindiğini ifade ederek; “Kadınlarımızın siyasetin dışında bulunmasının, kendi istekleriyle olmadığını biliyoruz. Toplumumuz kadınları bir yere getirdi, ama kadınlar Kadınların önünü açmak için bu tür görevlere talip olmak gerekiyor. Bu nedenle CHP’nin kapısından girmek, aslında sadece girmekle de kalmayıp çeşitli görevler üstlenmek gerekir” diyerek sözlerini bitirdi.


 


purchase Indocin online  


 


Açıklama sırasında aday adaylığını daha önce açıklayan Ayşen Cömert ve diğer aday adaylarına başarılar dileyen Gürpınar ailesi Eğitim Enstitülerinden geldiğini vurguladı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.