Bodrum Gündem

AK Parti Bodrum İlçe Teşkilatı 26 Martta Yapılan Konuşma CHPnin Umacı Taktiğidir dedi.

AK Parti Bodrum İlçe Teşkilatı Tanıtım ve Medya Başkanlığından mail yoluyla yayınlanan CHP Bodrum İlçe Teşkilatı Başkanı Durmuş Ali Öztürke itafen yazılmış bir açıklama gönderdi.

AK Parti Bodrum İlçe Teşkilatı 26 Martta Yapılan Konuşma CHPnin Umacı Taktiğidir dedi.
02.04.2011
0
A+
A-

 
 
 
 
 
 
 

AK PARTİ TANITIM ve MEDYA BAŞKANLIĞI

CUMHURİYET HALK PARTİSİ BODRUM İLÇE BAŞKANI CUMHUR ALİ ÖZTÜRK ÜN 26/03/2011 TARİHİNDE BASINA YANSIYAN

Depression AÇIKLAMASINA CEVABEN

KORKU İMPARATORLUĞU KARANLIK GÜNLERİ ÖZLÜYOR

      CHP Bodrum Teşkilatı millet vekili aday adaylarının basın açıklamasını yaptı. Bu basın açıklamasında CHP Bodrum Teşkilatı yine geleceğe yönelik planlardan, parti hazırlıklarından bahsetmek yerine halkı korkutarak ülke için hiçbir olumlu çalışma yapmama lüksünü kullanmayı tercih etti.

            Klasik bir CHP taktiği olan “umacı” harekatı yine gözler önüne serildi. Çocukluğumuzda büyükler bizleri kendi istediklerine yönlendirmek, emek harcamadan amaca ulaşmak için “umacı geliyor” “öcü seni alır” gibi terimlerle korkuturlardı. CHP Bodrum teşkilatı da aynı genel merkezlerinin taktiğini uygulayarak halkı “karanlık günlerle” “şeriatın geleceği” yalanlarıyla korkutarak seçim kazanabilecekleri hatasına düşüp, yani “öcü” deyip koltuklarına yaslandılar. Birilerinin çıkıp; gözlerini ve kulaklarını tüm dünyada olan bitene, ülke gerçeklerine tıkayan statükocu, korkuya dayalı oy kazanma döneminin bittiğini Cumhuriyet Halk Partisi sözcülerine anlatması gerekir.

            Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Başkanı Durmuş Ali Öztürk millet vekili aday adaylarının tanıtılacağı basın toplantısında yine plan ve projelerden bahsetmek yerine halkı korkuya düşürme söylevini tercih etmiş. Son dönemde toplatılan “İmamın Ordusu” kitabının toplanmasına konuyu getirerek güya Türkiye Cumhuriyetinin en karanlık günlerini yaşadığını iddia etmiş. Peki bu iddiada bulunurken savlarını hangi gerçeklere dayandırmış. Komik ama hiçbir gerçeğe dayandırmamış. Kitabı okumuş mu? Hayır…  Zaten kitap basılmadan toplatılmış. Hatta ve hatta işin en komik yanı kitabın adını bile doğru bilmiyor Sayın Durmuş Ali Öztürk. Basın açıklamasında kitabın adını “İmamın Askerleri” olarak telaffuz ediyor. Oysa ki kitabın adı “İmamın Ordusu”. Yani siz adını bile doğru bilmediğiniz bir kitabın basılmasının engellenmesine karşı çıkacaksınız, bu kitabı basımını engelleyen onlarca Cumhuriyet Savcısını ve hakimini de töhmet altında bırakacaksınız. Gericilik ve hukuka saygısızlık bu değildir de nedir?

            Biz Ak Parti Bodrum İlçe Teşkilatı olarak bu kitabın ne toplatılmasını ne de toplatılmamasını savunuyoruz. Sonuçta bu olay yargının şu an elindeki bir olay. Yapılan işlem doğruda olabilir yanlışta olabilir. Buna yine yargı, yargı çalışanları ve ileride tarih karar verecek. Tekrar ediyoruz biz bu olayın hiçbir tarafında bulunmuyoruz.

Buy Viagra online

            Bırakın Cumhuriyet Savcıları ve Hakimleri mesleklerinin kendilerine tanıdığı yetkilerle görevlerini özgürce, hiçbir baskı altında kalmadan yapsınlar. Eğer yargı erkleri tarafından bir yanlış yapılırsa bunun üst mahkemeleri var itiraz makamları var. Cumhuriyet Halk Partisi olarak bütün adalet sistemini karanlık güçlerin odağı olarak tanımlıyorsanız, tüm yargı sistemine karşı yapılmış ağır bir itham değil midir bu?  Üstüne üstlük Sayın Durmuş Ali Öztürk Basın açıklamasına şöyle devam ediyor;

“- İmamın askerleri adlı kitap bizzat imam tarafından imamın yargıçlara, savcılara, polislere verdiği talimatla siliniyor yok ediliyor.” Yani CHP yetkilileri diyor ki: Bütün yargıçlar, savcılar ve polisler bir anda karanlık güçlerin hizmetçisi haline geldi. Sayın Durmuş Ali Öztürk ün yazısına cevap yazarken bile onun kullandığı bu kelimeleri tekrar kullanmak Ak Parti Bodrum İlçe Teşkilatı olarak bana hicap veriyor. CHP artık bu hakaretlerin halk tarafından desteklenmediğini bilmeli. Hatta bizzat Cumhuriyet Halk Partililer çıkıp yüzlerine söylemeli. BU GERİCİLİKTEN ve HAKARETLERDEN VAZGEÇİN ARTIK, ÇAĞDAŞ OLUN, YANİ DEMOKRASİYE, GENEL OLARAK ÖZGÜRLÜKLERE, BİREYE, BİREYİN HER TÜRLÜ HAKLARINA SAHİP ÇIKIN, DÜNYANIN DEĞERLERİYLE KAVGA ETMEYİN, GELECEĞE BAKIN, SAHİCİ PROJELER ÜRETEREK HALKTAN KABUL GÖRMEYE ÇALIŞIN.  YANİ AK PARTİ’ Yİ BU ŞEKİLDE ÖRNEK ALIN.

cheap Zithromax

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.