Bodrum Gündem

BOSİAD Pazarlama ve Satış Kursu Sona Erdi..(VİDEO ve FOTO)

BOSİAD ve Halk Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen ve Konacık Belediyesinin katkı verdiği Pazarlama ve Satış Kursu sona erdi. Mustafa Er son derste iş yaşamından örnekler vererek kusiyerlerle beraber oldu.

BOSİAD Pazarlama ve Satış Kursu Sona Erdi..(VİDEO ve FOTO)
05.04.2011
0
A+
A-


 

 

 

BOSİAD Pazarlama ve Satış Kursu

Sona Erdi…

BOSİAD ve Halk Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen ve Konacık Belediyesinin katkı verdiği Pazarlama ve Satış Kursu sona erdi. Mustafa Er son derste iş yaşamından örnekler vererek kusiyerlerle beraber oldu.


Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem


Bodrum Sanayici ve İşadamları Derneği (BOSİAD) tarafından düzenlenen ve yaklaşık 40 kişinin eğitim gördüğü kurs sona erdi. Kursa katılanlar oldukça memnun olduklarını ve öncelikle kendilerine güven geldiğini kaydettiler. Değişik yaş ve mesleklerde olan katılımcılar halen çalıştıkları işlerinde ve iş bulmakta çok yardımcı olacak bir eğitim gördüklerini belirtiyorlar.



Pazarlama ve satış kursunda Mehmet Billorer, Ahmet Karataş, Av.Ufuk Kırat, Emel Akın Niyazi Hakalan, Osman Eralp, Ahmet Çalışkan ve Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun Derslerde eğitimci olarak görev aldılar. Kursun son günü kursiyerlerin çeşitli ürünlerin pazarlama ve satışı ile ilgili rol-play yaparak kursta öğrendiklerini diğer kursiyerlere gösterdiler.


Kursun son günü kursiyerleri ziyaret eden BOSİAD Başkanı Mustafa Er ise kursiyerler kendi iş yaşantısından çeşitli örnekleri paylaştı. Kursiyerlere tek tek ne kazandıklarını ve memnun olup olmadıklarını soran Er “Kursa katılan arkadaşlarımız ile ilk başladıkları günde konuşmuştum. O gün ile şimdi arasında olumlu bir gelişme olduğunu gözlüyorum. Kendilerine özgüveni oldukça.artmış” dedi.


Mustafa Er BOSİAD olarak daha öncede bu şekilde kurslar düzenlediklerini ifade ederek “Konacık Belediyesi katkıları ile Milli Eğitim Müdürlüğü ve BOSİAD işbirliği ile 14 Şubat’ta başlamıştı. Bu gün itibarı ile son dersimizi yaptık. Kurs koordinatörümüz sınav yapacak. Bu sınavda sertifika almayı hak eden kursiyerler Milli Eğitim ve Halk Eğitim Merkezi onaylı sertifikaları verilecek” dedi. Çok başarılı bir kurs dönemi geçtiğini söyleyen Mustafa Er sözlerinin devamında şunları söyledi “Kursiyerlerimiz çok memnun. Katılım olursa bundan sonra bu tür kurslar açmayı düşünüyoruz. Turizm sezonu açılmasından dolayı bir dahaki dönem daha erken bir zamanda açılmasını talep ettiler. Seneye daha erken bir zamanda başlatacağız” Lasix online Where to buy Xenical


Kursa katılanların yorumlarını aldığını ve kurstan faydalandıklarını söylemelerinden dolayı çok memnun olduğunu da ifade eden Mustafa Er katılanların iyi bir eğitim aldıklarını kendilerine güvenen, kendinden emin olarak mezun olduklarını düşündüğünü de sözlerine ekledi.


Kursiyerler tarafından muhasebe konusunda biraz eksiklik olduğunun söylenmesi üzerine sınavdan sonra 3 gün süre ile ek olarak muhasebe konusunda da kurs verileceği bilgisi verildi.



Order Retin-A online








 




Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.