Bodrum Gündem

AKP 24.Dönem Muğla Vekil Adayları..

AKP yöneticileri ve Başbakan R.Tayyip Erdoğan, 12 Haziranda sahil bölgelerinde özel isimlerle seçime gideceğini her fırsatta dile getirmişti.

AKP 24.Dönem Muğla Vekil Adayları..
11.04.2011
0
A+
A-

 


 


 


cheap methocarbamol

buy Mebendazole  


 


AKP 24.Dönem Muğla Vekil Adayları…


 


AKP yöneticileri ve Başbakan R.Tayyip Erdoğan, 12 Haziran’da sahil bölgelerinde özel isimlerle  seçime gideceğini her fırsatta dile getirmişti.


 


Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem


Bunun neticesinde daha önce Muğla’da temayül yoklaması yaptırmıştı. Yapılan  temayül yoklamasında  Muğla eski Vali Yardımcısı Mestan Yayman 1,179 oy ile birinci olurken, Fethiye’den Müsteşar Ali Boğan 1,073 oy ile ikinci, 886 Oy ile Bodrum Aday aday Mustafa Er üçüncü, 850 oy ile Hamle Gazetesi sahibi Hayati Nizamoğlu dördüncü, Bodrum Turgutreis’ten Dr.Yeşim Avcı 827 oy ile beşinci, Fethiye’den Muhsin Eryılmaz 813 oy ile altıncı sırada yer almışlardı. 


 


AKP Merkez Yönetimi yapılan bu temayül yoklamasını dikkate almış,  fakat yapılan oylamaya Bodrum’dan katılan  3.sıradaki Mustafa Er’e  milletvekilliği aday  listesinde yer vermezken, 5. sıradaki Dr. Yeşim Avcı’yı aday listesinde 4. sıraya getirmiş.  Buna göre AKP’nin Muğla’daki milletvekili aday listesi aşağıdaki gibi.


 


  buy valacyclovir


1-Ali Boğa- Siyaset Bilimci


 


2- Yüksel Özden- Öğretim Üyesi


 


3- Hayati Nizamoğlu-Orman Mühendisi


 


4- Yeşim Avcı- Doktor


 


5-Gültekin Akça- Avukat


 


6- Mehmet Yavuz Demir- Emekli Bakanlık Müfettişi


 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.