Bodrum Gündem

BODRUM HALKININ SESİ..

Sorunları bağırıyorlar, duyuyor musunuz?

BODRUM HALKININ SESİ..
12.04.2011
0
A+
A-


 

 

 

BODRUM HALKININ SESİ…

 


purchase Lasix Okurlarımızdan Filiz Akın çok önemli ve son günlerde sık sık karşılaştığımız, duyduğumuz bir sorunu içtenlikle dile getirmiş. Altına da sitem eder gibi gazetenizde yayınlandığını görmek isteriz demiş. Biz o sesi duyduk, sitemini de üzerimize alındık ve noktasına virgülüne dokunmadan yayınlıyoruz. Duymak isteyen, üzerine alınan yöneticilerimize sunarız.


 


order Tadalafil online Bodrum adliyesine gidipte merdivenleri çıkıp istediğiniz kapıya ulaşmanız ne kadar sürer tabi ki sağlıklıysanız 2-5 dakika arası olmalı. Eşimin ve annemin savcılıktaki işleri için adliyeye gitmeleri gerekti.


Cumhuriyet caddesinden yol çalışmaları nedeniyle taksiye ulaşmak 1 saat, adliyenin önünden içerideki herhangi bir kapının önüne gitmek tam yarım saat.


Neden mi? Çünkü annemiz geçirdiği hatalı ameliyatlar yüzünden yürüteçle yürümek zorunda. Yani, bacaklarından engelli. Savcının karşısına çıktıklarında annemin durumundan dolayı Savcı Bey çok üzülmüş. Bu durumdan dolayı da kendisinden özür dilemiş.


Çıkmak ayrı bir dert , inmek ayrı bir dert…


Adliyenin merdivenlerinde bekleyen görevliler mi var? Vardı da biz mi göremedik, engellileri sırtlarına alıp taşıyan?


buy Clonidine Online Nasıl böyle hassas bir konu düşünülmez. Engelliler için yürüyen merdiven koyup yukarıya da 2 ya da 3 tane tekerlekli sandalye almak bu kadar zor muydu?

Bir vatandaş olarak adliye sarayının mimarisini ve inşasını yapanlara soruyorum.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.