Bodrum Gündem

Bitezde Müzik Sesi 90 Desibelin Altında Olacak..

Bitez Beldesinde esnaf bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Bitezde gerçekleştirilen esnaf bilgilendirme toplantısında Bitez Belediyesinin yapmış olduğu çalışmalar ve yaz sezonunda uygulayacağı yeni düzenlemeler hakkında bilgi verildi.

Bitezde Müzik Sesi 90 Desibelin Altında Olacak..
13.04.2011
0
A+
A-


 

 

 

Bitez’de Müzik Sesi

90 Desibelin Altında Olacak… buy Cytotec cheap

Bitez Beldesinde esnaf bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Bitez’de gerçekleştirilen esnaf bilgilendirme toplantısında Bitez Belediyesinin yapmış olduğu çalışmalar ve yaz sezonunda uygulayacağı yeni düzenlemeler hakkında bilgi verildi. order Clonidine



Orkun Türe/Bodrum Gündem

Başkan İbrahim Çömez, 12 Kasım 2010 tarih 48 sayılı karar ile kabul edilen sahil şeridinde uygulanacak olan yeni kurallar arasında işletmelerin bundan böyle müzik seslerini kapalı alanlarda 90 desibelin altında açacaklarını belirterek “Açık alanlarda çevreyi rahatsız etmeyecek şekilde müzik sesi olacak, kurallara uymayan işletmelere gereken cezai uygulama yapılacaktır” dedi.


Bitez iskele kafeteryada  gerçekleştirilen toplantıya Bitez Belediye Başkanı İbrahim Çömez’in yanı sıra Bitez-Yalı esnafı katıldı.Toplantıda 2011 yılı içerisinde Yalı bölgesinde uygulanacak olan işletme kuralları Bitez Belediye Başkanı İbrahim Çömez  tarafından esnafa duyuruldu. Çömez, 977 Bin TL’lik bir ihale ile çalışmalarının devam etmekte olduğunu belirterek  “Kanalizasyon çalışmaları devam etmekte, alt yapı çalışmalarını biran önce tamamlayıp üst yapı çalışmalarına geçeceğiz, bildiğiniz gibi yollarımız çok bozuk ve bu yönde düzenlemeler yapacağız. Ayrıca sel felaketinde zarar görenlerin yaralarını sarmaya çalışıyoruz” dedi. Başkan Çömez, 12 Kasım 2010 tarih 48 sayılı karar ile kabul edilen sahil şeridinde uygulanacak olan yeni kurallara da değinerek, “İşletmeler bundan böyle müzik seslerini kapalı alanlarda 90 desibelin altında açacak, açık alanlarda ise çevreyi rahatsız etmeyecek şekilde müzik sesi olacak, kurallara uymayan işletmelere gereken cezai uygulama yapılacaktır. Öte yandan hanutçuluk yapılmayacaktır yapan işletmelere turizm koordinasyon kurulunun genelgesine göre işlem uygulanıp uyarı vermeksizin kapatma cezası verilecektir” dedi.


purchase esomeprazole Bitez Belediye Başkanı CHP’li İbrahim Çömez son olarak ise, belde sınırları içinde işletmelerin artık yağlarını kanalizasyona dökmeyeceklerini söyleyerek anlaşmalı geri dönüşüm yağları toplama firmalarına sözleşme karşılığı teslim edeceklerini bilgisini verdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.