Bodrum Gündem

Turgutreiste Yol Çalışmaları Başlatıldı..

İçinde bulunduğu ekonomik sıkıntıları 2011 yılı itibari ile aşan, Mart ayı sonunda araç filosunu yenilemeye başlayan Turgutreis Belediyesi; çalışmalarına Turgutreis genelinde parke kilit taşı döşeyerek yol yapımı çalışmaları ile devam ediyor.

Turgutreiste Yol Çalışmaları Başlatıldı..
13.04.2011
0
A+
A-


 

 

 

Turgutreis′te

Yol Çalışmaları Başlatıldı…

İçinde bulunduğu ekonomik sıkıntıları 2011 yılı itibari ile aşan, Mart ayı sonunda araç filosunu yenilemeye başlayan Turgutreis Belediyesi; çalışmalarına Turgutreis genelinde parke kilit taşı döşeyerek yol yapımı çalışmaları ile devam ediyor. order misoprostol online


Bodrum Gündem Haber


Turgutreis Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nden alınan bilgiye göre; Bahçelievler mahallesinde başlatılan geniş çaplı çalışmalarda yaklaşık, 4 bin 933 m2 alanı kapsayacak olan çalışmaların en kısa zamanda Turgutreis genelinde hızlanarak devam edeceği bildirildi.


Buy Strattera

Yalı mahallesi Migros arkasında bulunan çocuk parkının yenileme çalışmaları da başlatıldı. Fen İşleri Müdürlüğü ile Park Bahçe İşleri Müdürlüğü tarafından yer döşemeleri ve yeşillendirme çalışmalarının yapıldığı, parkta eski çürümüş paslanmış kaydırakların, salıncakların sökülerek yenilerinin hizmete sokulacağı öğrenildi.


buy Topamax


 


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.