Bodrum Gündem

Elif ile Buket Son Anda Kurtuldu..

Turgutreiste çok sevdiği elbisesini, yanan elektrik sobasında kurutmak isteyen, 5 yaşındaki Elif Beyazgül, yangına neden oldu. Dumandan zehirlenen Elif ve 2 yaşındaki kardeşi Buketi anneleri son anda kurtardı.

Elif ile Buket Son Anda Kurtuldu..
15.04.2011
0
A+
A-


 

 

Elif ile Buket Son Anda Kurtuldu…

Turgutreis’te çok sevdiği elbisesini, yanan elektrik sobasında kurutmak isteyen, 5 yaşındaki Elif Beyazgül, yangına neden oldu. Dumandan zehirlenen Elif ve 2 yaşındaki kardeşi Buket′i anneleri son anda kurtardı.
Orkun Türe/Bodrum Gündem order misoprostol

Straterra online buying cheap Valtrex Turgutreis′te facianın eşiğinden dönüldü. Akyarlar′daki Yeni Ülkü Sitesi′nde oturan 35 yaşındaki Ayşe Beyazgül, saat 13. 30 sıralarında bahçede yıkadığı çamaşırları sepetin içine koydu. Bu sırada 5 yaşındaki minik Elif, ıslak çamaşırların arasından çok sevdiği bir elbisesini aldı ve salonda bulunan elektrik sobasında kurutmak istedi. Sobanın üstüne koyduğu elbisenin bir anda tutuşmasıyla Elif ve salonda uyuyan 2 yaşındaki kardeşi Buket, yoğun dumanda kaldı.
Dumandan zehirlenen Elif ve Buket Beyazgül kardeşler tedavi altına alınırken, sağlık durumlarının iyi olduğu ve bir gün kontrol altında tutulacakları belirtildi. Anne Ayşe Beyazgül jandarmaya verdiği ifadede, “Bahçede çamaşır yıkıyordum, kızım kendine ait elbiselerden birini alıp kurutmak için sobanın üzerine koyunca önce elbise ardından, halı, koltuklar ve salon yanmış. Evin içinden çıkan duman ve alevleri görünce hemen koşup kızlarımı dışarı çıkarttım. Üç dakika geç kalsaydım çocuklar yanarak ölebilirdi” dedi. Jandarma yangınla ilgili soruşturma başlattı.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.