Bodrum Gündem

Bakan Gibi Karşılama..

Ak Parti 1.sıra Muğla Milletvekili Ali Boğa Muğla Aday Tanıtımı toplantılarına katılmak üzere geldiği Milas Bodrum Havalimanında Bakan gibi karşılama yapıldı.

Bakan Gibi Karşılama..
17.04.2011
0
A+
A-


 
 
 
Bakan Gibi Karşılama… order Topamax on line

Ak Parti 1.sıra Muğla Milletvekili Ali Boğa Muğla Aday Tanıtımı toplantılarına katılmak üzere geldiği Milas Bodrum Havalimanında Bakan gibi karşılama yapıldı.

Colchicine without prescription

order misoprostol online Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

AK Parti Muğla Milletvekili 1.sıra adayı Ali Boğa,  havalimanında gazetecilere yaptığı açıklamada özellikle Bodrum’dan söz etmesi dikkati çekerken ′′Muğla′nın, özellikle Bodrum′un çok sorunu var. Ama şuna kesinlikle inanıyorum ki Muğla′nın çözülemeyecek sorunu yok′′ dedi.

Ak Parti Muğla 1.sıra Milletvekili adayı Ali Boğa, Milas-Bodrum Havalimanı′nda İl Bşkanı Nihat Genç, bir çok ilçe başkanı ve yöneticileri ile Ak Parti Bodrum İlçe Başkanı Yılmaz Algül, Kadın Kolları Başkanı Nural Atuğlu ile Yönetim Kurulu tam kadro olarak katıldı.

 

Ali Boğa gazetecilere yaptığı açıklamada, Muğla′dan birinci sıra adayı gösterilmekle Başbakan′a ve Muğla′ya karşı sorumluluğunun artığını söyledi. Seçimlerde herkesten çok kendisinin çalışacağını belirten Boğa, ”Muğla′nın, özellikle Bodrum′un çok sorunu var. Ama şuna kesinlikle inanıyorum ki Muğla′nın çözülemeyecek sorunu yok. Belki algılayamadık, belki anlatılamadı. Belki konuların paydaşları masa başında oturarak, çözüm üretilmekte gecikildi. Ama emin olun ki Muğla′nın sorunları çözülebilecek durumda. Burada üretilen çözümlerin Ankara′da milletvekilleri tarafından gereğinin yapılıp yapılmadığını denetleyeceksiniz” dedi.

Ali Boğa′yı karşılayanlar arasında bulunan Ak Parti Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk ise hedeflerinin Muğla′da birinci parti olmak olduğuna işaret ederek, şunları söyledi: “Yaklaşık 3 aydan bu yana bizim için sıralamanın önemli olmadığını belirttik. Önemli olan Fethiye′den bir adayın ilçeyi temsilen listelerde olması dedik. Genel merkezimiz tüm dengeleri gözeterek bir liste oluşturdu. Tek hedefimiz 12 Haziran′da Muğla′da birinci parti olmak” dedi.

Karşılamanın ardından Ali Boğa Milas ve Muğla’da partililer ile tanışma toplantıları yapmak üzere havalimanından ayrıldı. Bodrum İlçe Başkanı Yılmaz Algül Muğla için yapılan sıralamanın çok önemli ve Ak Part’nin birinci parti olması için düşünülerek yapılmış bir liste olduğunu söyleyerek “Adaylarımızın hepsi çok değerli ve konularına hakim kişilerdir. Sayın Ali Boğa’nın konuşmasından da anlaşılacağı gibi Bodrum Ak Parti için nekadar değer taşımaktadır. Bodrumluların bunu dikkate alarak oylarını kullanacağımdan hiç kuşkum yok. Bodrum’da Ak Partinin oylarında hayal edemeyeceğiniz kadar bir yükselme olacaktır. Bunu şimdiden iddia ediyorum” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.