Bodrum Gündem

Kuyruğa Girip ÖSYMye Fırça Attılar..

Aydında düzenlenen eylemde yediden yetmişe yaklaşık üç bin kişi ÖSYMYE BİR FIRÇADA SEN AT kampanyasında dev ÖSYM panolarını saatlerce fırça attı. Bodrumda eyleme katıldı…

Kuyruğa Girip ÖSYMye Fırça Attılar..
17.04.2011
0
A+
A-

 


 


Kuyruğa Girip ÖSYM’ye Fırça Attılar…


Aydın’da düzenlenen eylemde yediden yetmişe yaklaşık üç bin kişi “ÖSYM’YE BİR FIRÇADA SEN AT” kampanyasında dev ÖSYM panolarını saatlerce fırça attı.


Bodrum Gündem Haber


Üniversite sınavına giren öğrencilerde dahil olmak üzere, 3 yaşından 75 yaşına kadar yüzlerce kişi siyaha boyanmış ÖSYM panosunu temizlemek için fırça attı. Bodrum, Çine ve Aydın Yurttaş İnsiyatifi gurupları tarafından Aydın’daki Adnan menderes Bulvarı Belediye Meydanı’ndaki Suluparkta bugün öğle saatlerinde düzenlenen “ÖSYM’YE BİR FIRÇADA SEN AT” kampanyasına liseli ve üniversiteli öğrencilerin yanı sıra 3 yaşından 75 yaşına kadar vatandaşların ilgisi büyük oldu.


Bodrum Yurttaş İnsiyatifi sözcüsü Ayhan Karahan ile Çine sözcüsü Cemal Beldek ve gurup yanlarında getirdikleri dev ÖSYM yazılı tabelayı Sulupark’ın önüne yerleştirdi.100 kişilik gurup beyaz ÖSYM harflerini siyaha boyadı ardından ellerine fırçaları alan gençler kirletilmiş ÖSYM panosunu köpüklü su ve fırçalarla temizlemeye çalıştı. Yaptıkları anonslar ve sloganlarla halkı ÖSYM ‘ye “Bir Fırça Sen At Durma Koş” diye uyarılarda bulununca yüzlerce kişi ÖSYM’ye fırça atmaya koştu. cheap Prozac


Üç Yaşındaki Çocuklar Bile Fırça Attı…


Belediye meydanındaki dükkanından çıkarak eyleme katılan 30 yaşındaki misoprostol tablets   Duygu Yılmaz’da oğlu üç yaşındaki Özgür Çınar Yılmaz ile birlikte panoyu fırça attı. Üç yaşındaki Yılmaz’ın atığı fırçalar dakikalarca alkışlandı. Vatandaşlar toplu halde fırça atarken guruptan sık sık Ali Demir İstifa,Tayyip Amerika’ya İmamın Yanına, Şifreye Karşı Omuz Omuza, Biz tatmin Olmadık sloganları atıldı. İmamın Şifresi, ÖSYM Hayatımızı Kararttın pankartları taşındı. Üzerinde ÖSYM yazılı balonlar patlatıldı.


price of doxycycline

Fırça atan ve bu yıl sınava giren Yedi Eylül Anadolu Lisesinden mezun olan ve ÖSYM sınavına giren 18 yaşındaki Gündem Öykü Umutlu “Sınava girdim başarılı olduğumu sanıyorum, ancak sınav anında bir gariplik olduğunu hissetmiştim, ardından bu rezalet ortaya çıkınca çokta şaşırmadım. Gençlerin geleceği ile oynayan, hayatımızı karartan bu kişiler hala o koltukta oturdukça geleceğim için umudum kalmayacak. Bu nedenle güvenilirliğini yitiren ÖSYM’ye temsili olarak bir fırçada ben attım, rahatladım” dedi.


Gurup yaklaşık üç saat süren ve üç bin kişinin fırça atığı eylem sırasında yoldan geçenlere “Şifreni Al Başına Çal” broşürleri dağıttı. Eylem olaysız sona erdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.