Bodrum Gündem

SAHTE DOSTLUKLAR ve SAHTE DÜŞMANLIKLAR..

18.04.2011
0
A+
A-

Bodrum siyasetinde hesaplar bitmedi, bitmiyor, bitmeyecek.

Bodrum siyaseti, tefeciden borç almış kişi misali, öde öde borç bitmiyor, hesap bir türlü kapanmıyor. Önseçim bitti artık Bodrum siyaseti durulur dedik, durmadı. Listeler yapıldı tamam şimdi artık herkes yoluna bakar dedik, yoooook bitmedi. Su akar yolunu bulur kontenjana da ses seda çıkmadı, tamam şimdi durulur dedik. Naltrexone no prescription


Nerdeee!


Kavgaya ve hesapları kesmeye devam.


Bir samimiyetsizliktir gidiyor. Kimse gerçek yüzünü göstermiyor. Gösterenler de var ama tedirgin, ürkek. Kılıçlar çekilmiş kınından, arkaya gizlenmiş 13 Haziran’ı bekliyor kafaları kesmek için.  


buy Vermox for child  


İnsanlarda şevk kalmamış, inançlarını bir tarafa bırakıp hesap gününü bekliyor. Kim kimin kafasını kesecek belli değil. Herkes birbirinin yüzüne gülümsediğini sanıyor, ama dışarıdan bakıldığında düşmanca sırıtıyor. Önseçim, listeler ve 12 Haziran seçimleri sürecinde sahte dostlukları geçin, sahte düşmanlıklar kol geziyor ortalıkta.


 


En tehlikelisi de bu sahte düşmanlıklar. Dün birbiri ile ittifak yapanlar, gün geliyor düşman oluyor, düşman gibi sandıklarımız bir bakmışsınız kol kola düşman çatlatıyor. Eskiler biliyorlar kimin kim olduğunu ne hesapları, ne hırsları, ne hesapları var birbirleri ile. Varsın olsun da, bu samimiyetsizliklerini herkese bulaştırıyorlar, zehirlerini oraya buraya akıtıyorlar. Hataları düzeltmek yerine bir hata yapsın diye bakılıyor. Düzeltmek yerine bırakın dağınık kalsın sonra onu kullanacağım diyor insanlarımız.


Yazık, çok yazık.


 


Kendini demokrat sananlar, farklı düşünenlerin ellerini bile sıkmaktan aciz, düşmanca bakıyorlar gözlerine, aynı gemide olduklarının bile farkına varmadan. Dikkat ediniz dışarıdan çok iyi anlaşılıyor bu bakışlar ve samimiyetsizlikler.


Çünkü bu sahte demokratların şahsi çıkarları, ideallerinden üstün geliyor. treatment of mania

 


Yakın hesap, 13 Haziran’da başlayacak, CHP İlçe Başkanlığı için yarış başlamış durumda şimdiden. Öyle bir inançsızlık var ki, nasıl olsa başarılı olunmayacak ve ilk önce ilçe başkanının kafasını koparacağız. Biraz ötedeki hesap ise 2 yıl sonra ki Ticaret Odası ve Belediye Başkanlığı seçimleri. Dostluklar ve düşmanlıklar yeniden şekillenmeye başlıyor. Eski dostlar ve düşmanlar yerlerini değiştirecek.


Nereden mi biliyorum? Hep böyle olmamış mı?


Ticaret Odası Seçimlerinde birileri, birilerine kazık atmış, diğer oda seçimlerinde bir başkasına, ilçe başkanlıklarında, milletvekilliği seçimlerinde hep Ali Cengiz oyunları, böyle olmamış mı?


Bir bakıyorsunuz iki üç ağabey yan yana muhabbetteyken, bir bakıyorsunuz kılıçlar havada kafa koparmacasına arenadalar.


Hep aynı nakarat.


Ne bitmez bir hesapmış arkadaş, nasıl bir hırs.


Dedik ya sahte dostlukları bilirdik, şimdi sahte düşmanlığı da öğreniyoruz. Bu yazdıklarımızın sadece CHP için yazılmadığını anlamışsınızdır sanıyorum. Dedik ya en başında Bodrum siyaseti diye. CHP, AKP ve diğer siyasetlerde de aynı. Hesap hiç bitmiyor.


Bodrum birlikte hareket etmeyi, tek yumruk olmayı ne zaman öğrenir acaba çok merak ediyorum.


 

Yazarın Diğer Yazıları
13.08.2015
03.05.2013
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.